2011. december 11., vasárnap

Örkény színház és kocsonya

A vasárnap délelőtt már kevésbé volt hektikus. Ebéd előtt átnéztünk Gabikáékhoz, akik konstatálták, hogy tegnap vendégeink voltak és azért nem is zavartak. Nekünk viszont már nagyon hiányoztak és ezért ott kávéztunk .
Szerény ebéd és lecke átnézés következett.
Viszonylag korán értünk Béláékhoz, de amint megmutatta az elkészült Blade-et, máris hívott Laci, hogy volna két jegy az Örkény Szinházba. Onnan felhívtam Esztert, hogy igyekszünk haza, készülődjön. Egy kicsit megrökönyödött azon, hogy meg sem kérdeztem van.e kedve velem színházba jönni, csak utasításokat adtam, hogy kb. negyed hétre legyen készen. Áronnal már hazafel menet megbeszéltem, hogy legkésőbb nyolrcra, fogat mosva feküdjön le és fél kilenckor oltsa el a villanyt.
Semmi perc alatt átöltöztem és két puszi Áronnak után indultunk. Már úgy nézett ki, hogy időben érkezünk, amikor egy csapdába szaladtam. Behajtottam a Petőfi Sándor utcába, ahola kocsik egyhelyben álltak. Nem lassan haladtak, mert digó volt, hanem álltak.
A darab nekem nagyon tetszett. Utána azt mondtam Laciéknak, ha én tudtam olyan rugalmas lenni, hoyg egy telefonra odakanyarítottam az életemet, akkor most őkmis legyenek ugyanolyan rugalmasak és a színház után jöjjenek fel egy tál kocsonyára. Ebben meg is állapodtunk és mindenki elindult. Laciéknak még meg kellett várniuk Tamás fiúkat. aki hozzánk szállította.
Laciék kíváncsian és jól érezték magukat, mert Esztert most látták először egy azstalnál.. A kocsonya mindeknkinek ízlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése