2011. december 21., szerda

csomagolás minden szinten.

Reggel nagyon taknyosan ébredtem. Készítettem egy kis reggelit, de Áron abból csak a mandarint ette meg.  Sietett az iskolába, ma ugyanis osztály karácsonyi ünnepséget rendeznek. Neki jutott az eszébe, hogy ma a fiúk üditő italt, a lányok pedig sütiket visznek be. . Amikor Áron elindult a suliba, lementem a doktornénihez beszámolni a dolgokról és utána én még egy kicsit gyógyítgattam magam, de 10-re már nekem is drótom volt S. Lacival a Rudasban. Szerintem a száraz gőz és a jéghideg víz csak jót tett.Délig ott voltunk, majd hazajövet itthon megettem a maradék halászlé főzelék felét.

Vettem a patikában Neocitrátot. Az ajándék számítógépet hiába költöztettem be Áron íróasztalára, a szobájában egyetlen konnektor sem működött. Kihívtam egy villanyszerlőt, aki két órai hibakeresés után megállapította, hogy nem találja a hibát. Kifizettem a kiszállási díjat és abban állapodtunk, meg, hogy jövő januárban beszerzi a szükséges nayagokat, megszállja a helyszínt és Áron szobájában újra vezetékezi a konnektorokat.

Amikor Áron megérkezett a suliból, közöltem, hogy az egri kirándulás miatt ő három nappal korábban kapja meg a karácsonyi ajándékát, de a konnektorokban csak jövőre lesz áram. Folytattuk a pakolást és becsomagoltuk a Nóra nagyinak és a Máténak szánt ajándékokat. Vacsorára megettük a halászlé főzelék maradékát és igyekeztünk időben lefeküdni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése