2011. december 30., péntek

Az eltünt kuka jegyzőkönyve

Nagy reggeli készült és utána nekiálltunk leszedni a kocsonya zsírját. Utána újra felmelegítettem és szeparáltam a csontokat, a húst, a börkét és a levét, majd kiporcióztam tányérokba és ismét berámoltam az istállóba. Délelőtt már nem mentünk sehova. Eszter összepakolt és kiment Áronnal focizni a kertbe.

Délben kiszállítottuk Esztert a buszmegállóba. Utána mentünk volna a Rendőrörsre, hogy jegyzőkönyvezzék a kuka eltünését, de zárt ajtók fogadtak.

Másfél óra múlva Eszter már jelezte a sikeres hazaérkezését. Később telefonálás után sikerült a Rendőrörssel kapcsolatba lépni és mondták, hogy most már fogadóképesek.
Felhívtam a ráckevei ügyeletet, ahol közölték, hogy mire odaérek a dömsödi rendőrörsre, már nyitva lesznek és várják a bejelentést.
Áront hagytam játszani és egyedül mentem az örsre. Az örsön szerény irodai bútorzat, de tartalmilag egy meglepetés fogadott. Miközben vették fel a jegyzőkönyvet, közölték, hogy a rendszerben látható, hogy ránk jár a rúd, mert október 6-án ellopták az autónkat is.
Amíg Áron megnézett egy DVD-t, addig én leáztattam egy adag bélyeget, majd átnéztük  a matek leckéjét, vacsora  és lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése