2011. december 28., szerda

Eszter a vendég

Nagyon rossz hírre ébredtem. Tamás felhívott, hogy porig leégett a révfülöpi házuk. Emiatt egész nap nem tudtam teljesen magamhoz térni. Nem is értem, hogy mitől nem volt a háznak biztosítása. Hétkor keltünk és nyolc órakor már meg is reggeliztünk. Éppen hordtuk le az autóba a cuccainkat, amikor Eszter SMS-ezett, hogy tegyük át az indulást fél tízre. Így is lett. Először a TESCO-ban kezdtünk és bár összeadtuk hármunk tudását, de még így is maradt, amit elfelejtettünk venni. Azért egy nagy lazactörzset sikerült kifognunk.
Kiskunlacházán kihasználva, hogy ma munkanap van, bejelentettem, hogy a cirkó új alaplapján, lehet, hogy kellene valamit állítgatni, mert langyos és középmelegnél melegebb vizet nem lehet belőle kicsalni.

Amikor megérkeztünk, már delelőn járt a  nap. A bepakolás után feltettem egy nagy kukta zöldséges csirkelevest és begyújtottam a cserépkályhába.

Áron látta, hogy mindenkinek mennyire ízlik az ebéd, ő is bevágott egy nagy tányérral. Leves után sütöttünk még néhány palacsintát és azt finom mazsolás túróval töltve fogyasztottuk. Áron nekikezdett a leckeírásnak, majd amíg megnézte a kalóz filmjét, addig mi sétáltunk egyet a Duna parton. Később  Eszterrel játszottak egy Kő-Papír-Ollót, én meg előkészítettem egy adag bélyeget áztatásra.

Eszternek készítettem egy Skype account-ot, azután hagytam, hogy nézegesse a leveleit.
Este felé bekapcsoltuk a szaunát 90 fokra állítottuk be és amíg az melegedett, addig mélyhűtésre előkészítettem a lazac darabokat. Egy nagyon jót szaunáztunk. Utána hideg vacsora, narancslé és sör minden mennyiségben.

Eszter kérte, hogy a kevéért a termosztát 19/21 fokos beállítását módosítsuk 20/23-ra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése