2011. december 5., hétfő

Mikulás

Hétköznap majdnem minden reggel történik valami amin összeütközünk. Ma például már teljesen felöltözött a fiú, amikor kerestem, hogy hova dobálta el a tegnap levetett szennyes fehérneműit. Végül kiderült, hogy nem is vett fel tiszta trikót, alsónadrágot és tiszta zoknit. Az már csak hab a tortán, hogy erre a tegnapi famászásnál használt hosszúnadrágot vette fel. Na ezen kicsit begurultam és megint tartottam egy táskaellenőrzést. Ez sem lett sokkal felemelőbb számomra. Hiába nagy és önálló már a fiam és már önállóan fel tud öltözni, ahhoz még kicsi és önállótlan, hogy egyedül ölözzön fel.

Csak rövid ideig élvezhettem a bánya levegőjét, mert jöttek értem és elvittek valahova a világ végére, hogy ügyvédi segítséggel kössünk egy megállapodást a kölcsön fedezeteként leterhelt ingatlanok felszabadításáról.
Ebéd már ismét a bányában és Áronnak vettem egy gombapörköltet nokedlivel.

Amikor Áron hazajött nagyon mintaszerűen viselkedett, mert tudta, hogy reggel rossz fát tett a tűzre. Kirámolta a mosogatógépet és szótlanul nézte, ahogy Emővel angolozunk. Lement a MATCH-ba tejfölért és felment Ilihez és kis láboskájában kegyelmeséktől elhozta a vacsoránkat. Leila kedvencét, lencsés rizst vacsoráztuk újhagymával és tejföllel. Nagyon finom volt.

Áron közölte, hogy nem csupán a saját cipőjét pucolta ki, hanem az én félciőmet is, sőt már jelentette, hogy az én cipőmbe már tett is valamit a mikulás, nézzem meg. Kitérő választ adtam, miszerint a Mikulást csak reggel szokták megnézni. Ezek után már csak az iránt érdeklődött, hogy éjfél előtt vagy utána szokott jönni a mikulás.

Este megjött Szilvia, akinek beszámoltam az ügyvédnél tett látogatásról. Amikor Áron már mélyen szuszogott, betettem a cipőjébe a mikulás csomagot.
Késő éjszakáig próbáltam Béla segítségével az androidos kütyü újraparticionálását, de nem sikerült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése