2011. december 8., csütörtök

A Rudas megint jól esett

Reggel nagy harmóniában váltunk el, amire még utána is szívesen gondoltam, leszámítva azt, hogy Áron megint itthon felejtette az Üzenő füzetét és elfelejtett fogat mosni. Na csak várj, te csirkefogó, este lesz majd kapsz. Csak az a baj, hogy mire hazajön, addigra már teljesen elmegy a mérgem és annak örülök, hogy egyáltalán itthon van.

Éhgyomorral rohantam a laborba vérvételre, de mire végeztem, már majdnem kilukadt a gyomrom az éhségtől, ezért először is betértem a Fehérvári úti piacra és bekaptam egy májas hurkát mustárral és kenyérrel. Kávézni már nem mertem, mert attól tartottam, hogy akkor nem fogok odaérni a Rudasba 10-re. Minden klappolt, így én már 3/4-kor ott voltam, viszont Laci késett egy negyed órát. Kihasználtam az időt és a bűfében pótoltam a hiányzó reggeli kávémat.
Laci diktálta, hogy most a száraz gőzbe, most a jéghidegbe, utána a forróba, majd a langyosba és ott tudunk beszélgetni, Ez így ment négy-öt cikluson keresztűl.  Ilyen foltos könyökkel nem is gondoltam, hogy ez ilyen jól fog esni.

Hazaérve a kis kínaiban ebédeltem, majd az FHB-vel volt egy kis összetűzésem, mert az online banking nem vette be a jelszavamat, de érdekes módon azt a jelszót se, amit helyette pénzért adtak.

Elintéztem az új (használt) autó KGFB-jét és tisztáztam a Netriskkel, hogy miért is van nekem ugyanarra az autóra két biztosításom. Egy kicsit elkéstem az év utolsó ünnepi brush up-járól.

Itthon nyugodtan elő tudtam készülni Bence matekjára és a korrepetálás is jól ment.

Áronnal azt a falafelt vacsoráztuk, amit még Sawsan hozott Kedden.







Ma nagyon jó napom volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése