2012. január 17., kedd

Laciéknál

Reggeli után már egy kicsit kapkodnom kellett, mert 11-re voltam meghívva a fényterápiára, ami a város másik végén volt. Eszter SMS-ben bíztatott, hogy csak menjek el, mert az jót tesz mindenkinek. Kicsit késve érkeztem, de nem sok mindenről maradtam le. Mint kiderült ez inkább egy rádumáslós marketing előadás volt, mint fényterápia. A rendezvény második részében már rátértek az eladásra. Ez kiscsoportos foglalkozás volt, amit úgy kell érteni, hogy Zepter Krisztián például csak két potenciális vevőnek kiszemelt emberrel foglalkozott, akik közül az egyik én voltam. Amíg a másik pácienst próbálta a BIOPTRON lámpa előnyeiről meggyőzni, addig én kaptam a terápiát.
Maga az eszköz tetszett, de a rábeszélés már nem annyira. Nekem rögtön gyanús lett, hogy az előadáson kb. 350.000.- nemzetközi listaárra taksált eszköz a rábeszélés első fázisában már csak 250.000 volt és mint meghívott, kitüntetett személy mindezt megkaphattam volna 180.000.-ért, mi több, ha bemutatom a nyugdíj igazolásomat, akkor csupán 150.000.- alatt és mindezt 5 éves futamidejű hitelre. Én még meg sem szólaltam, Krisztián már egyedül lealkudta az árat 350-ről 150-re.
Mire szóhoz jutottam, tagadólag ráztam a fejem, közölve, hogy a hiteltől mai körülmények között írtózom, és az egészet  szeretném megbeszélni Eszterrel is. Azt is elárultam, hogy a fejemben megfordult a Vatera is, hátha ott olcsóbban mérik a terméket.
Még ott beugrottam egy kínaiba ebédelni és usgyi haza. Hazafele rohanva, számoltam a perceket, mivel háromra jött Bence matekozni, négyre pedig vártam a fiúkat németezni és a pizza még nem volt meggyúrva, feldíszítve.
Végül minden percre pontosan klappolt. A két óra gyorsan és jól telt, a fiúkkal is meg voltam elégedve. A pizza habosan könnyűre sikeredett és a fiúknak fel sem tűnt, hogy ez alkalommal a hajszálvékonyan felrakott hordós káposzta hiányzott a feltétből.
Még arra is maradt időm, hogy a Vaterán utána nézzelk a BIOPTRON lámpának. Találtam is egy majdnem vadi újat 37.000.-ért. Ennyit a 350.000.- forintos nemzetközi lista árról.
Eszter szokatlanul pontosan jött ésTamás is pontban 1/2 7kor érkezett értünk. Áron, mint aki mindenben jól teljesített tűzött fel Ilihez, mi pedig eltaxiztattuk magunkat S. Laciékhoz.
Az antré többféle pálinka és bor volt. Fruzsi sokféle előétel csodát varázsolt az asztalra, amit a  zseniális rácpontyot követett. Ez alkalommal ott volt Zoli is a feleségével. Jókat beszélgettünk, rengeteget röhögtünk  és egyáltalán, nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki próbált kurkászni az Eszterrel való kapcsolatunkba, de ez nem járt sikerrel. 1/2 11 lett mire elindultunk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése