2012. június 11., hétfő

csónak ragasztó

Reggel későn raktam össze magam. Az éjszaka voltak rémálmaim. Az egyik valószínűleg a jelen gazdasági helyzethez kapcsolódik. Emő is gyakra mondja, hogy nem kellene annyira pánikolnom a helyzet és a várható fejlemények miatt. Annyira emlékszem az álmomból, hogy bíztattak, most adjam el a részvényeimet, mert most még kapok értük 14.000.- forintot. A vásárlási értéke 600.000.- forint volt. Jó befektetés!!

Délelőtt bementem a bányába egy kis eszmecserére. Dél körül átmentem az Auchanba és vettem Pista bácsinak kárpótlásul egy egyszerű horgászbotot alap szerelékkel. Természetesen a halas pultot sem kerültem el nagy ívben, hanem ott is vettem néhány lazac törzset.Telefonon azt kértem Alex apukájától, hogy ennek a költségét vonjuk le Áron és Alex zsebpénzéből, hogy ők is érezzék át a tettük súlyát.

Elvittem a Decathlonba az elszakadt kajakülést, de sajnos az ottani szerviz nem vállalta a javítását.
Krisztával, Judittal és Sawsannal megbeszéltem, hogy holnap szeretnék tartani egy német gyakorló évzáró bulit a közeli Pizza Rustico vendéglőben az öt fiúnak. Nagy nehezen összeegyeztettük az időpontokat.

Amikor Áron hazajött a suliból, együtt mentünk a csónakragasztóshoz, aki rögtön közölte, hogy a javítást nem vállalja, de tud adni egy kis üvegcse ragasztót 4000.-ért és folt anyagot pedig négyzetcentiméterenként 2 forintért.

Amint hazaértünk elkezdtem feldarabolni a lazactörzseket. Ezek a mélyhűtőbe kerültek, viszont nekiálltam megsütni a három csirkecombot ropogós panírral tepsiben. A sütőbe még befért egy kis tepsi újkrumpli is. Amíg ez sült, addig Emő elkészítette a spenótot köretnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése