2012. június 6., szerda

csirkeszárnyak

Reggel majdnem elaludtunk, mert áramszünet volt és ezért egyik rádió sem szólalt meg. Szerencsére a biológiai ébresztő működött. Áron nagyon csinosan indult el, de pulóvert most sem volt hajlandó felvenni, viszont cseresznyét vitt a gyerekeknek.
Délelőtt hirtelen eszembe jutott, hogy ma jár le a dömsödi fűtés dominó kártyája, ezért gyorsan feltöltöttem egy kisebb összeggel. Emő jött le, hogy már megint problémája van az új kütyüvel, de csak annyi volt, hogy nem okézta le a SIM PIN kódját.
Sikerült megtalálnom a frissen berendezett paypal accountban az ebay-en történt vásárlás kiegyenlítésének a lehetőségát. Át is utaltam azt a 20€-t és most várom, hogy a két 4 csigás vitorla feszítő megérkezzen.
Délután fél négyre mentünk Áronért. Vittem szopogató palackos üdítő italt is. Áron megörült, amikor megtudta, hogy Emő is végig fogja nézni az egy órás tenisz edzését. Anna megkapta a Budaörsi Tenisz Centrum QR kódjait és nagyon szeretett volna hálálkodni érte.
Az edzés nekem nagyon tetszett. Ákos lelkiismeretes, jó tenisz oktató.
Hazajövet nekikezdtem a csirkeszárnyak elkészítésének. Két jénaiban tereztem sütni. Az egyikben a buffallóiból megmaradt kenőcs adta az alapízt, a másikban kaliforniai részeg csirkét gonsoltam citrommal és petrezselyemmel. Emő készítette a salátát hozzá. Közben telefonált Tamás, hogy felszaladna a kocsi kulcsáért. Kértem, hogy csak később jöjjön és arra készüljön, hogy nagyon finom kaja lesz. Azonnal benne volt, de közölte, hogy ő már most majdnem éhenhal. Áron leszaladt a MATCH-ba 2 kg újkrumpliért és azt ios betettem a sütőbe. Nyolcra elkészült a kaja, de Tamás felhívott, hogy még meg kell oldania kis Tamás autójának az elszállíttatását a szerelőhöz, ezért egy kicsit késni fog, ne várjuk meg, kezdjünk hozzá nélküle a vacsorához. Áronnak is nagyon ízlettek a csirkeszárnyak, bár ő az újkrumplit és a salátát szíve szerint hanyagolta volna. Tamás is megérkezett és degeszre ettük magunkat. Tamásnak befejezésképpen még jutott a fokhagymás-túrós.cseresznyés burekből és az is nagyon ízlett neki. Összekészítettem egy adagot Csabinak is és Emő azt is, meg hozzá salátát is vitt fel neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése