2012. június 20., szerda

nagyi légkondija

Áron már nem sokkal nyolc óra után lejött Ilitől. Még bevágott egy Activia kefírt és ahelyett, hogy töltögette volna a nagyüvegből a kisüvegbe a napi üdítőjét, inkább bevágta az egész másfél literes Ice Tea-t a háti tatyójába. Jól is tette, mert ma olyan hőség lesz ott a pályán, hogy másképp nem is lehetne kibírni. Ma már teljesen konszolidált volt az indulásunk. A fiúk időben megérkeztek. Még adtam nekik öt perc játék hosszabbítást, amíg én megreggelizek, azután indultunk. Pipa voltam, hogy Áron itthon felejtette a baseball sapkáját, de Anna mondta, hogy majd kap egyet kölcsönbe.
Délig folytattam a rendezkedést abban a reményben, hogy ma be is fogom fejezni. Ez végül csak remény maradt.
Nóra nagyit telefonon lebeszéltem arról, hogy ebben a hőségben kitegye a lábát az utcára. Panaszkodott arra, hogy a légkondicionáló a távírányítóba vásárolt új elemek ellenére sem indul el. A telefonos távsegítség szerint csak két probléma volt: fordítva tette be az elemeket és a légkondi csatlakozó dugója nem volt bedugva a 220 Voltos konnektorba.
Mentem a fiúkért a tenisztáborba. Kamelnak sikerült vennem egy majdnem vadi új Babolat ütőt tízezer helyett háromért. Sawsan el is volt ájulva, amikor meglátta és megtudta, hogy mi mennyi. Kamel még tett rá egy lapáttal, mert elmondta, hogy a hétszeres Roland Gaross győztes Nadal is Babolat ütővel játszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése