2012. június 22., péntek

vége a tenisz tárbornak

Elvittem a fiúkat a tenisztábor utolsó napjára. A pályán kikapcsoltam a fűtést, így a tegnapi 36 fok helyett ma már a 30 fokot sem fogja elérni a legmagasabb hőmérséklet.
Norci már egy hete nem írt semmit a blogjában. Ilyenkor szoktak előjönni az elvonási tüneteim. Emő lejött és kicsit fel volt azon háborodva, hogy mekkora koszt és kupit tudunk tartani a lakásba. Mondta ezt éppen akkor, amikor én a hűtőszekrény felső rekeszét kiszerelve takarítgattam, mert már nem látszott ki a szutyokból. Emő készített két finom jegeskávét, majd elhúzott, mert a kiállítással kapcsolatosan úgy érzi, hogy nagy elmaradásai vannak. Na und, neki meg sikerült az egyik vadi új képkeretet eltörnie, úgy hogy mehetek megint a KIKA-ba pótolni.
Az utolsó pillanatban indultam el, nem is ebédeltem. Megvettem a képkeretet és pontrban négyre odaértem a fiúkért. Elbúcsúztattam őket az edzőtől, mert sajnos maguktól nem jutott volna az eszükbe, hogy megköszönjék az egész heti tréningeket. Bementünk a bánya parkolójába és felakasztottuk a huzikát. Mindegyik gyereknek jutott valamilyen részfeladat. A mover ötösre vizsgázott. A hazajövetnél a huzika miatt nem tudtam mindenkit háztól házig vinni, mert azokban a szűk utcákban nem olyan egyszerű ezzel a vontatmánnyak forgolódni. Áronnal keresünk egy közeli paekolási lehetőséget a huzikának. Lecsatoltuk és ismét a mover segítségével bemanővereztünk az autót meg hazahoztuk.
Amikor hazaértünk Áron immel ámmal rendet csinált, és már rohant is fel Ilihez. Emő finom brokkolis tésztát készített egy nagy szelet sült lazaccal. Leküldött, hogy őt ne zavarjam a kiállítási előkészületeiben, de azt kérte 7-re legyek indulásra készen. A kajának csak a felét tudtam megenni, a másik felét félretettem a hűtőben a darab utánra. Annyira időben értünk a Thália színházba, hogy előtte még egy fagylaltozás is belefért. A darab maga "Esküvőtől válóperig" tele volt jó poénokkal és a társulat is kitett magáért. Emő a darb után már nagyon fáradt volt. Egy unicum után felment pihenni, én megettem a brokkols lazac maradékátés még éjjel háromig szöszmötőltem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése