2012. június 27., szerda

Pizza Bella Casa

Reggel együtt mentünk Áronnal az úszó táborba. Andreánál meghagytam, hogy a tervek szerint ma Nóra nagyi megy Áronért, de ha 1/2 5-ig nem érne oda, akkor tartalékosként én is meg fogok jelenni a helyszínen.
Csak visszajövet kezdtem a reggelizésnek.
A délelőtt azzal telt, hogy kerestem a neten egy olyan cascót, ami csak elemi kárra és lopásra biztosít. Ebből a legolcsóbb is 88 ezer fölött volt és még ez is 10 %, illetve 100.000.- önrészre működött volna. Mielőtt döntök, először megebédelek, azzal is előbbre vagyok. A tegnapi töltöttpaprika maradéka nagyon jól esett. Gondoltam meglátogatom a Baumgartnerben a hozzáértő szakembert, K. urat, hogy ő mit javasol. Hogy egy kicsit barákozzunk vittem be nekik egy általam megírt és kinyomtatott cikkelyt, ami a Renault Scenic Kezelési könyvéből kimaradt. Azt mindenki tudja, hogy az automatikus parkolófék (közhasználatban kézifék) hogyan működik, de azt senki nem tudja, hogy leállított motornál, hogyan lehet kioldani. A Cascóval kapcsolatban meg is beszéltük a lehetőségeket és ő talált egy hajszállal olcsóbbat, viszont az 10 % és 50.000.- önrésszel ment és benne volt a töréskár is. Rögtön könnyebb lett a pénztárcám a féléves részlettel. Utána átadtam D. úrnak a cikkelyt, aminek szemmel láthatóan örült.
A délutáni online sakkozást egy ismeretlen hívószámról érkező pizza rendelés zavarta meg. Ilyen már többször előfordult. Már kezdtem arra gondolni, hogy fogom bővíteni a pizzasütést és nem csak német gyakorláskor, hanem úgy mindig fogok pizzában utazni. A hívó sűrű elnézések közepette bevallotta, hogy a Pizza Bella Casa szórólapjáról olvasta le a számomat. Most, hogy hívott, rádöbbentem, hogy milyen régen volt itthon pizza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése