2013. február 26., kedd

Aljas utcák

Emő megint nagyon korán indult el dolgozni. Irigyelt is, hogy én még szundizhatok egy kicsit. Áronnal egyidőben keltem, mert úgy gondoltam, hogy amikre úgy félálomban szenderegve gondolok, az el fog szállni, ha azonnal nem ülök a gép elé és nem írom le. A reggeli vita arról folyt, hogy kell-e Áronnak kabátot vennie, vagy csak egy szál trikóban és egy vékony pulcsiban menjen. Nem voltam elég erőszakos és hangos, de ha úgy fog hazajönni, hogy közben szipog, akkor biz' Isten agyonütöm.
Azt beszéltük meg, hogy négyre hazajön, mert akkor is fogunk németezni, ha az ikrek ma nem jönnek. Áron kérte, hogy akkor legalább Emőke jöjjön át és hármasban tanuljunk.
Reggeli után azonnal leültem írni a napelemes dolgaimat. Amikor elkészültem, átküldtem Emőnek korrektúrázásra.
Felhívott Varjú úr és megbeszéltük, hogy csütörtökön reggel együtt megyünk hármasban (a napelemek installálását tervező mérnök is jön) Dömsödre műszaki bejárásra. Már most látom, hogy aznap nem lesz időm arra, hogy a brushupra is elmenjek, mert délután meg a Karaván Szalon 2013 kiállítására van meghívóm.
Felhoztam az ebédeket, de csak a levest ettem meg ahogy szoktam, a másodikat félretettem Áronnak vacsira.
Hiába jött haza Áron négyre ma elbliccelte a németezést. Möci korán jött haza így együtt tudtunk hárman uzsonnázni. Áront egyedül hagytuk otthon, de megbeszéltük vele, hogy Emőke nemsokára hazaérkezik és figyelni fog arra, hogy Áron időben feküdjön le.
Nem sokkal nyolc előtt érkeztünk a Közhelybe. Laciék már nekünk is foglaltak helyet.A Scorsese kurzus a "Aljas utcák" c. 1973-ban készült film volt. Magáról a filmről megoszlottak a vélemények. Egészét tekintve Lacinak például nem tetszett, nekem pedig igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése