2013. február 24., vasárnap

mérges vasárnap

Sikerült már reggel összevesznem Áronnal. Amíg én készítettem a reggelit, Áron nézte a Jégkorszak 2-t. A reggelizés közben kértem tőle valamit, majd többször megismételtem a kérést- A negyedik után végre megtette és hozzátette: "most örülsz?" Erre nagyon felkaptam a vizet és felzavartam. Egy darabig megsértődve fent olvasott, azután lejött befejezni a reggelijét.
Az ebédre nem kellett különösen készülnöm, mert olyan sok nyuggerkaját hoztunk magunkkal, hogy abból két napra is futja. Áron leült az iskolai dolgok mellé én pedig rendeztem a bélyegeimet. A blog írásával teljesen elmaradtam. Nem is tudom, hogyan fogom bepótolni.
Délben csak megmelegítettem a karalábékrém levest és a töltött csirkecombot rizi-bizivel. Az ízével nem volt különösebb probléma, de a második fogás nagyon száraz volt. Áron rögtön elkezdte dicsérni a "bezzeg, ha ezt apa készítette volna..." kezdetű dumával.
Ebéd után nem sokkal átjöttek Gabikáék. Feri bácsi Áronnal egy világatlaszba bújva mindenféle utazásokat tettek, Gabika meg én az ő új kütyüjét (nagy fehér táltosnak becézi) tanulmányoztuk. Áron nagyon előzékeny volt és mind a hármunknak készített egy finom kávét, ügyelve arra, hogy a Gabikáéba ne cukrot tegyen, hanem édeske tablettát.
Utána lassanként kezdtünk elpakolni. A piacon vásárolt két doboz tojást nem találtuk se égen, se földön.
Korán indultunk haza, mert még be kellett ugranunk Béláékhoz, hiszen oda vittem az Annácska régi gépét, hogy annak merevlemezéről Béla le tudja menteni a régi leveleket és a  fontosabb állományokat.
Béláéknál kaptunk egy finom kávét, üdítőt és átvettem a saját kütyümet.
Itthon a Möci egy római tál húsos káposztát készített és sütött egy finom varga bélest. Áron kölcsönkérte az új kütyüt és a Play Áruházon keresztül feltett rá egy Temple Run 2 nevű játék programot. Nem örültem neki, hogy mindezt a megkérdezésem nélkül tette, de nagyon nem is haragudtam érte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése