2013. február 20., szerda

tenisz

Riadtan ébredtem 1/2 8-kor. Áron nem válaszolt. Mint kiderült, azért mert még mélyebben aludt, mint én. Sikerült pár perc alatt kitoloncolni őt a lakásból, úgy hogy szerintem nem késett el. Majd még számonkérem a pótmamájától, hogy tegnap este hány órakor sikerült a fiút elaltatnia.
Reggeli után felhívtam Nóra nagyit, hogy ha tud, akkor jöjjön velünk a teniszre. Először próbálta lemondani, hogy akkor ő inkább a hétvégén lenne Áronnal, de végül sikerült rábeszélnem, hogy jöjjön ma velünk. Szerintem nagyon fog neki tetszeni, hogy a fiú mennyit fejlődött a teniszben.
Délelőtt én is besegítettem Bélának, hogy az új kütyühöz keressek egy fejletteb firmware-t.
Emőke hozta fel az ebédet. Csak a levest ettem meg belőle.
Gabika keresett, mert problémája volt az új kütyüjével. Az volt a panasza, hogy a beérkező telefonhívásai a postafiókjára futnak. Megígértem neki, hogy estefele visszahívom, mert most mennem kell Áronért a suliba.
Nóra nagyi már a suli előcsarnokában volt, mire én megérkeztem, viszont Áron még fél négykor sem volt sehol. Bekopogtattam a napközibe, hát látom, hogy Áron negyedmagával (naná, hogy két kislány is volt közöttük) kártyáznak. Áron az iskolatáskáját a suliban hagyta, de a történelem könyvet kivette belőle, hogy abból mutasson valamit a nagyinak. A kései indulás ellenére időben odaértünk a teniszre. Nagyi sem bánta, hogy eljött megnézni az unokája fejlődését.  Tenisz után az Eleven Centernél tettem ki őket és onnan már a 139-essel mentek Nagyihoz.
Itthon Emő főzött egy finom paradicsom levest, én pedig sütöttem palacsintát, de jó sokat, hogy még maradjon holnapra is Emőnek meg Áronnak is. Emőke készítette hozzá a töltelékeket.
Felhívtam Gabikát, de a hibát addigra már nem produkálta a telefonja.
Viszonylag korán feküdtünk le, mert Emőt nagyon kifárasztotta a tegnap esti kimaradás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése