2013. február 28., csütörtök

Napelem előterv Dömsödön

Ma nekem is korán kellett kelnem. Áronnal együtt már 7:20-kor elhagytuk a fedélzetet. Nekem nyolcra kellett a Móriczon lennem, mert azt beszéltem meg a Varjú úrral, hogy ott fognak felvenni, Áronnak pedig azért kellett ilyen korán indulnia a suliba, mert csak én tudtam bezárni a lakás ajtót.
Varjú úr ugyan késett egy fél órát, de azután felvettük az elektromérnök kollégáját és irány Dömsöd.
Alapos részletességgel megbeszéltük a 14 tábla napelem és az inverter lehetséges elhelyzését. Hazafele még beugrottunk Gyálon egy másik szerelési helyszínre. Budapestre érve a  Kosztolányi Dezső téren én kipattantam és onnan a 153-as busszal mentem haza. Emőkével megígértettem, hogy megy a brushupra és mindent feljegyez , amiről ott szó esik.
Ebéd után megbeszéltem Möcivel, hogy én otthonról megyek, ő pedig a munkahelyéről fog jönni a Karavándor Szalon kiállításra.
Kettő után indultam a Hungexpóra. A négy kiállítás közül csak a lakókocsikat és a lakóautókat néztem meg először. Találkoztam Nagy úrral. Egy kávé mellett elbeszélgettünk a fejlesztésekről. Megpróbáltam mindenkivel konzultálni a huzikára felszerelendő napelem tábla műszaki problémáiról.
Möci öt óra fele érkezett ki a kiállításra. Tettünk még egy kőrt a lakókocsik között, majd átmentünk a Bringa Expo kiállításra. Ott is fantasztikus fejlesztésekkel szembesültünk. Gyűjtöttünk néhány prospektust Csabinak.
Felhívtuk Emőkét, hogy figyelje Áront, aki kb. 1/4 6 körül fog hazaérni és gardírozza, amíg mi hazaérünk.
Hazafelé sikerült elkapnunk egy Alstomot. Gazdagrétre érve Möci 3 megállóval korábban szállt le és ment a gyülekezetbe.

Itthon felvettem a kapcsolatot az Ilinél látott HiSec biztonsági ajtót forgalmazó céggel és megpróbáltam rendelni egyet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése