2013. március 1., péntek

jön a hétvége

Amikor Áron reggel elindult a suliba, megállapodtunk abban, hogy legkésőbb 1/4 4-kor hazaérkezik. Délelőtt igyekeztem rendbetenni a lakást, hogy nyugodt szívvel hagyjuk el. Felhoztam a nyugger kajákat, Emőkének még plusz a hétvégi kajáját.
Sikerült mindent összepakolni és levinni az autóba. Laci bácsinak odaadtam a meghatalmazást. Kértem, hogy a holnapi lakógyűlésen helyettem és a nevemben szavazzon.
Áron szokásához híven fél órát késett és csak 3/4 4 után ért haza. Addig nyugtatgattam Möcit. Otthonról négy óra körü indultunk el. Csak a bureknél álltunk meg néhány percre. Mindenki megkapta a kedvenc falatját és már mentünk is tovább. Még öt óra előtt sikerült megérkeznünk Dömsödre. Ez azért volt fontos, mivel a LED-es lámpatestek készítéséhez még szükség volt néhány apróságra. A villamos szaküzletben talátunk is WAGO-t (szigetelt közösítőt). Estefele elkezdtem összeszerelni Áron íróasztala fölött a világítótestet. Sajnáltam, hogy hagytam magam Áron által rábeszélni a CW (hideg fehér) színt adó LED-ekre, viszont a háromból egyet sikerült kicserélnem (WW) meleg fehérre. A fontos  az, hogy most már Áron tud az íróasztalánál este is tanulni, mert van világítás.
Möci bekapcsoltatta velem a szaunát és egy óra múlva már mind a hárman szaunáztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése