2013. március 5., kedd

LED-es lámpatest

Reggel Áron megint akkora rendetlenséget hagyott a szobájában, hogy oda be se lehet lépni. Szerintem még a táskáját sem tudta berámolni rendesen, viszont időben el tudott indulni.
Reggelire végre bűnözhettem: főtt kolbász, lágy tojás és tejeskávé.
Megírtam a Varjú úrnak, hogy a jó idő megjött, most már csak neki kellene megjönnie és szerelni a napelemeket. Elültettem a tegnap beáztatott paradicsom magokat. Möci azt mondta, a zöldborsót és a fűszernövényeket bízzam rá.

Rendezgettem a pénzügyi életünkben elmaradt átutalásokat. Keresgéltem a lámpatesthez tartozó szerelési anyagokat, de az sehol. Felhívtam Möcit, hogy azt nem vitte-e fel magával. Nem, mondta, akkor talán az autóban maradt. Amikor felhoztam a nyugger kaját, meg is néztem az autóban és szerencsére ott volt. A zöldborsó levest el is fogyasztottam.
Nekiálltam a lámpatest szerelésének és forrasztgatásának. Egy jó óra múlva készen lett minden rajta, már csak fel kell lógatni, vagy csavarozni.

Délután Euronews mellett áztatni való bélyeg vagdosás.

Áron időben jött haza, de mivel az ikrek ma nem jönnek, ezért mindegy, hogy mikor németezünk. Először egyen-igyon, majd tegyen kísérletet a szobája rendbetételére és majd utána. Miután láttam, hogy ez másképp nem megy, átmenetileg el kellett koboznom a kütyüjét.
Hat óra után Möcit elvittem az ÖTYE-be (Öreg Tyúkok Egyesülete), amit ők sokkal szebb néven Mécsvilágnak hívnak.
Egyedül kellett mennem a Közhely filmklubba. Nagy várakozás előzte meg a Scorsese kurzus utolsó filmjét a  "Casinó"-t. Ez is nagy film volt, mint a többi.  A háromórás film után rohantam, hogy elérjem az utolsó 8-as buszt. Emő még ébren volt, amikor hazaértem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése