2013. március 30., szombat

Levél Orbán Viktornak

Már éjjel arra ébredtem, hogy nagyon fáj a lábam. nem akartam Áront felébreszteni, ezért magam kevertem egy fájdalomcsillapítót és be is borogattam a lábam, hogy el tudjak aludni. Reggelre a fájdalom felerősödött, de akkor már Áron keverte a vízbe a csillapító granulátumot.

Möci készített reggelit is, de azt nem volt étvágyam megenni.

Délelőtt Áron és Emő együtt mentek el bevásárolni  és amikor visszajöttek együtt főzőcskéztek. Áron szeretett volna felmenni Iliékhez, hogy játszik majd Levivel, de Emő határozott volt és zt mondta: csak akkor mehetsz fel, ha a szobádban előbb rendet csináltál. Ettől azután hamarosan rend lett. Áron felment és később csak azért jött le, hogy megkérdezze, fent aludhat-e Ilinél.
Emő feltálalt nekem egy nagy leveses csésze fínom húslevest, de csak nagyon mértékkel eszegettem.

Emő felolvasott nekem a Márai: Sértődöttek-ből. Nagyon ért hozzá, hogy a maga módján elterelje a figyelmem a fájdalmaimról. Magam is próbálkozom ilyesmivel. Néha lejátszom egy-két online sakkpartit, olvasok, írok stb.

Ma, amikor a viágmegváltó terveimet ecsetelgettem azt mondta Emő: Én szívesen meghallgatom a javaslataidat, de jobb lenne, ha ezeket nem csak nekem mondanád el. Ott a gép, amikor egy kicsit jobban vagy, kezdjed el írni és küldd el a levelet Orbán Viktornak. Ha a javaslat jó, akkor azt komolyan fogja venni.
szót fogadtam, elkezdtem írni a levelet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése