2013. március 28., csütörtök

Elindult a javulás

Emő hajnalban ment fel. Én nagyon optimista vagyok a gyógyulásomat illetően. Ma volt az első éjszaka, amit fájdalmak nélkül, háboríttatlanul sikerült végig aludnom. Reggel  nem volt erősen lesugárzó lábfájás és így a vizes borogatás is elmaradt. Áron finom sonkás, sajtos szendviccsel és tejeskávéval kopogtatott be a gyengélkedőbe. Először az volt a terve, hogy Alexet és Márkot meghívja, de erről sikerül lebeszélnem.
Emőke átjött, mielőtt elindult volna dolgozni és mivel holnap nem fogja tudni felhozni a nyugger kaját, azt találta ki, hogy ma bemutatja Áront és megbeszéli lent, hogy holnap Áron jön az ebédért.

Délelőtt megrendeltem az akkutöltőt az egyik online áruházból. Mire Emő megérkezett, Áron nem csak megebédelt, de engem is megebédeltetett. Sikerült kedvet csinálnom neki, hogy a számítógép helyett inkább kezdjen hozzá a Némó kapitány olvasásába.

Emő szemelvényeket olvasott nekem egy Márairól szóló albumból, amitől pedig nekem lett kedvem, hogy Möcivel levetessem a "Sértődöttek" című Márai kötetet.

Möci hozott egy szecsuáni csirkét, amire már régóta áhitoztam. Kicsit még fel is javította. Elmorzsolt benne egy csípős paprikát és tett rá egy korty szója szószt és úgy melegítette meg a mikróban.

Este átjött Emőke és Áronnak részletesen elmondta, hogy holnap mik lesznek a teendői Mannával kapcsolatban, mert ő elutazik egy napra.

Elhatároztam, ha holnap reggel sem jön elő a bal lábamba kisugárzó fájás, akkor felkelek és fokozatosan visszaállítom magam a hétköznapokba. A tervezett rehabilitációt azzal kezdtem, hogy vettem egy kádfürdőt. Sajnos már a kádfürdő után lelombozódtam egy kicsit, mert egy kicsit elkezdett fájni a lábam.

Nekiálltunk megrendelni a húsvéti bevásárlást a TESCO újonnan beindított online házhozszállító áruházában. Mire mindent gondosan összeállítottunk kiderült, hogy a korábban meghírdetett "másnap kiszállítjuk Önnek", most a húsvéti csúcsforgalomban csak hat napra működik és legkorábban április 3-án tudnák kiszállítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése