2013. február 8., péntek

Áron késve jön haza

Reggel csak annyira ébredtem fel, amíg Áront elindítottam az iskolába. Áront megkérdeztem, hogy hányórára fog hazaérkezni. Azt mondta, hogy háro és negyednégy között. Utána még sokáig aludtam és jól kipihentem ébredtem. Reggeli után rögtön nekiálltam rendet csinálni, de hamar abba kellett hagyni, mert csengetett a postás. A csengő szinte dalolt, mert éreztem, hogy megjött a kütyü. Amikor Bélának megírtam, rögtön elkezdett reklamálni, hogy hol késlekedik az övé. Gondoltam az a legjobb ha a pince legmélyéről kezdi a felemelkedést, ezért azt írtam neki, hogy az övét visszaküldték Singapurba.
Nagy türelmetlenséggel hozzákezdtem a csomag kibontásához és az indításhoz. Akku behelyezése, töltés. Először a mobil adatforgalom letiltása, majd a SIM behelyezés és az SD kártya behelyezése. Feltelepítettem a MyBackup programot és kezdődhetett a Restore művelet. Közben alig maradt időm az ételhordó elmosogatására és  nyugger kaják fölhozatalára.
Megettem a paradicsom levest. Közben Béla is telefonált, hogy az ő kütyüje is megjött.
Folytattam az alkalmazásoknak és az adatoknak a helyreállítását. Mire ezekkel végeztem és az új kütyüvel (Star) eljátszadoztam, addigra megérkezett Emő. Azt mondta, az lenne a legjobb, ha minél hamarabb indulnánk és minden megállót kihagynánk. Mindent bepakoltam az autóba és már jócskán elmúlt három óra, sőt negyed négy is és Áron még sehol. Möcivel megosztottuk a terepet. Én mentem autóval a Gazdagréti úton, Emő pedig a középső sétáló úton gyalog. Közel egyszerre értünk a sulihoz, de se az utcán, se a suliban Áront nem találtuk. Nosza vissza. Jóval 1/2 négy után kiderült, hogy Áron késve és busszal jött föl a  végállomásig. Nagy mérgelődések közepette elindulhattunk. Se TESCO, se Burek, csak tankolni álltunk meg és bevittük a sok hete a csomagtartóban várakozó szalagfűrészt összehegesztetni. A fizetségről azt mondtam, hogy majd átutalom, de a mester pedig kijelentette, hogy ez gratis, illetve garanciális javítás.
Így azután csak hat körül értünk Dömsödre. Igaz, útközben megállapítottuk, hogy egyre hosszabbodnak a napok. A házban jó meleg volt és lefekvés előtt már csak egy kis vacsora és szaunázás fért bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése