2013. február 18., hétfő

sima hétfő

Nagyon nehezen ébredtem fel. Éjjel kettő körül felébredtem és nem tudtam újra elaludni. Gondoltam, hogy olvasok egy kicsit és majd utána. Elő is vettem a Nóra nagyitól kapott Ember Judit: Menedékjog - 1956 c. könyvét és olvasva két órán keresztül le sem tudtam tenni. Már-már elálmosodtam volna, de az olvasottak még jobban felizgattak. Eddig sem ártottam magam mélyen a politikába, még akkor sem, amikor erre külön felkértek. Ezután pedig még jobban elkerülöm a politikát.
Áronról is csak sejtem, hogy időben és rendben elment a suliba.
Reggeli után azonnal a gép elé ültem és vettem sorba a feladatokat. Felvettem a kapcsolatot a ház  leendő közös képviselő jelöltjeivel. Átutaltam a telefonszámlámat. Beszúrtam néhány mondatot az egy hete elhanyagolt blogjaimba.
Emőke hozta fel a nyugger kaját és figyelmeztetett, hogy nekem nemsokára kell indulnom Áronért. Gyorsan bekaptam a levest és már indultam is.
Áron megint nem volt ott időben a megbeszélt helyen. Ő ahelyett, hogy megszokná, hogy a megbeszélt helyen és időpontban ott kell lennünk, inkább filozófiát kovácsol ahhoz, hogy miért késett.
A teniszedzésen egészen jól ment Áronnak a játék. Lassan, de halad a biztonságos ütő kezelésben. Közben  közel lévén beszaladtam a bányába, de nem jártam sok sikerrel.
Amikor hazajöttünk, akkor már csak néhány pékárúért kellett bemennünk a CBA-ba. Bent találkoztunk D.B. barátommal és nagyon megörültünk egymásnak.
Itthon először meleg kajával kínáltam Áront. Azt megette és utána még Emő készített  egy hideg tálat és Áron abból is beküldött egy adagot.
Emőkének készítettem egy tál salátát. Áron áthozta Mannát és hozzá az almot, azzal, hogy Manna ma nála fog aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése