2013. február 25., hétfő

sakkiskola

Áron hajnalok hajnalán bejött hozzánk és a sötétben keresgélte az én új kütyümet. Emő jól nyúlt a kérdéshez és azt mondta: Áron, ha fogat mostál, felöltöztél és kirámoltad a másfél hónapja a szoba közepén tátongó bőröndödet, akkor elviheted a kütyüt játszani.
A reggelihez nem volt itthon se tej, se tojás, de még a kenyér sem volt olyan saját magát kínáló. Találtam egy zseniális Password Manager programot a kütyüre.

Fél háromra mentem Áronért a suliba. A tenisz edzésre vittem, de amíg ő öltözködött, addig én átszaladtam a bánya parkolójába és a huzikán kimértem a napelem tábla felszerelhetőségét.

Hazafele beugortunk a TESCO-ba. Vettünk tigris kenyeret, sajtot, mert Áronnak az a kedvence, Unicumot, sört és lazacot. A parkolóban nyílt egy LED centrum. Rögtön megtámadtuk és vettünk 6 db GU 10-es foglalatot és 3 db izzót. Áront nem sikerült rábeszélni a meleg fehér fajtára, mert neki a hideg fehér jobban tetszett.
Itthon Áron egyedül vacsorázott, mert azt már nem tudta kivárni, amíg Möci lejön és együtt vacsizunk.
Laci bácsit (ő a velünk szemben lakó szomszéd) sikerült rábeszélnem, hogy a szombati lakógyűlésen képviseljen és helyettem is szavazzon.
Möci, Áron és én sakktanfolyamot tartottunk. Nagy kár, hogy Áron nem űzi többé ezt a sportot, mert nagyon jó benne. Ez alkalommal is ő nyert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése