2013. február 2., szombat

Wifi Router

Áron már hajnalban felkelt és odaült a számítógép elé. Mi nyolcig lustálkodtunk, majd elindultunk a piacra. Baromi csúnya idő volt. Borongós, miközben szemerkélt az eső.Vettünk tojást, krumplit, lila hagymát, tojást, sütni való szalonnát, bácskai hurkát, csalamádét meg egy nagy darab füstölt oldalast. Hogy semmiben ne szenvedjünk hiányt, vettünk még egy flaska Unicumot.
Áron ragaszkodott ahhoz, hogy ő készítse a reggelit. Gondoltam, addig én begyújthanék a cserépkályhába. Bőséges reggelit készítettek Emővel. Reggeli után egy kicsit angoloztam Emővel és adtam neki tanulni valót.
Átvittem Gabikáékhoz a Rokkónak szánt csontokat és a wifi routert. Felhívtam Bélát és segítségével egy fél óra alatt már üzemelt is a router. Kipróbátam, hogy a kütyü látja -e az Internetjüket és minden 100 %-osan működött.
Amikorra visszaértem Áron a leckéjét csinálta, majd lefeküdt egy picit, hogy bepótolja a hajnalban elmaradt alvását, Emő pedig nyakig benne volt az ebéd készítésben. Megjött M. Úr és készített egy felmérést a villanyóra szekrény megfelelőségéről. A feladatát kiegészítettük egy pótlólagos világítótesthez vezetendő kábelcsatornával és kapcsolóval. Elkészítette a kalkulációt és megbeszéltük, hogy a szükséges munkákat hozzávetőlegesen február közepén tudja elvégezni.
Ebédre Möci nagyon finom csurgatott tojáslevest főzött. Utána megettük a puhára főtt füstölt oldalast csalamádéval és kenyérrel. Az ebéd koronája pedig a kakaós tejberizs volt.
Ebéd után játszottam egy parti sakkot Áronnal, majd hárman römiztünk.
A szieszta azzal folytatódott, hogy én bélyegeztem, Emő pedig lepihent újságot olvasni.
Este bekapcsoltuk a szaunát. Áron nem szokott olyan hosszan szaunázni velünk, mint most tette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése