2013. február 4., hétfő

Citi Life

Mire felébredtem, már csak Áron volt itthon. Keltegettem volna, de már ő is ébren volt. Amíg készülődött, beírtam az üzenő füzetébe Móni néninek, hogy ezentúl hétfőnként is engedje el 1/24-kor.
Lassan én is összeszedtem magam és egy sovány reggeli után elindultam a bányába. A tervezett megbeszélés nem jött össze, mert T. Ignác úr nem ért rá fogadni. Hiába, ő nagy ember.
Egy kávé mellett elbeszélgettem a Főszerkesztővel és a Teledata igazgatójával. Ők már nem olyan nagyon nagy emberek.
Betettem a huzikába a két 153 cm hosszú alumínium profilt és elindultam a Hollakóba. Nagy úrral megnéztünk egy használt külső létrát, amit ő 5000.- forintra taksált. Ha nem fixre, hanem állíthatóra fogom szerelni a napelemet, akkor ahhoz ezt is fel kell majd szerelnem.
Hazajöttem, de csak annyi időre, hogy felhozzam a kettőnk nyugger kajáját és már indultam is a CitiBankba. Pont időre érkeztem. Megkötöttem a Citi Life szerződést. Az egyéb előnyök mellett most lesz életemben először Pay Pass-os hitelkártyám. Itthon megmelegítettem a grízgaluska levest és leültem a számítógéphez.
1/2 4-kor a terv szerint megjelentem a suliban Áronért. Pár perc késéssel megérkeztünk a teniszen, de Áron legnagyobb szomorúságára kiderült, hogy ez a hétfőn du. négykor kezdődő edzés az alacsony részvétel miatt megszünt. Megvártuk Gyulát és Annát és megbeszéltük, hogy akkor hétfőnként háromkor lesz Áron az Anna csoportjában és szerdán négykor a Gyula csoportjában.
Itthon Áron szeretett volna a számítógéppel lazulni, de én meg ragaszkodtam ahhoz, hogy először a leckéjét mutassa meg és csak utána játszhat a számítógépen. Közben Emő felhívott és elmondta, hogy mit szeretne vacsorára. Áron még megtanult egy versszakot a János vitézből és abban állapodtunk meg, hogy amíg én lemegyek mindent megvenni a vacsorához, addig játszhat. 
Mire Emő hazaért, én mindent előkészítettem a vacsorához. Négyen együtt vacsoráztunk. Olyan cézár saláta félét ettünk a nyugger káposztás kockához. Utána Emőke narancsos étcsokiját majszoltuk édességként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése