2013. február 10., vasárnap

Vasárnap

Sokáig aludhattunk, mert nem kellett a piacra menni és nem volt időpontunk a fodrásznál sem. Reggeli után átjött Zoli bácsi, mert észrevette, hogy az autón a vezető oldali ajtó egy kicsit nyitva volt. Nagyon jól tette, hogy szólt, mivel a nyitott ajtó mellett egész éjjel égett a belső világítás és az úgy leszívta az akkut, hogy amikor próbáltam indítani, a motor meg se moccant. Még délelőtt Gabikáék fele vettük a sétánkat, hátha Ferikének van egy akku töltője. Neki csak a nagy hegesztőtrafó szolgált akkutöltőként, ezért inkább átmentünk a fiához Petihez. Végül ő adott egy mokány kis TESCO-s töltőt. A töltő egy-két óra alatt fel is töltötte úgy az akkut, hogy az önindító egy pöccintésre beindította a motort.
Ebédre csak a tegnapi maradékokat ettük. Délután levágtam egy nagy adag bélyeget és leültünk Emővel angolozni. Egy kicsit ki is kapott tőlem, mert a múltkori házi feladatát nem készítette el és az anyagot sem tanulta meg.
Az időjárás jelentés mindenféle hóátfúvással fenyegetett, ezért korábban terveztük hazaindulni. A tervből annyi lett, hogy este hét után értünk haza

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése