2013. február 16., szombat

Kettesben Dömsödön

Reggel hagytuk Emőt, hogy aludja ki magát. Mi csendben csomagoltunk, pakoltunk az autóba és elhúztunk Dömsödre. Azért még odatelefonáltunk a Dabi Vegyesboltba, hogy tegyenek nekünk félre egy fél kárpát kenyeret. Rögtön a piaccal kezdtünk, hogy egyáltalán legyen mit reggeliznünk. Szalonna, tojás, savanyúság, unicum és sör, majd a vegyesboltban átvattük a kenyerünket. Amikor megérkeztünk a bázisra már jó meleg volt. Reggeli után felhívtuk a M. urat, hogy amikor tud, jöjjön el, hogy átvegyem a munkát, amit végzett és megejtsük az elszámolást. M úr még délelőtt megjött és bár megkönnyebbültem 35.000.- forinttól, de elmondtam, hogy mik azok a dolgok, amiket hiányolok. Megbeszéltük, hogy vasárnap reggel eljön és elvégzi.
Ebédre készítettem egy kis csirkepörköltöt és megmelegítettem a mélyhűtőből előbányászott kapros tökfőzeléket. Nem volt olyqn sikere, mint amilyet az Emő szokott frissen készíteni.
Délután Áron silány filmeket nézegetett a youtube-on én meg rendezgettem a bélyegeket.
Este fele átjött Dezső és hozta az egy liter kajszi barack pálinkát. Néhány kupica mellett jót beszélgettünk, majd lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése