2013. február 22., péntek

Útban Dömsöd felé kompjuter és kütyü

Nagy sóhajtással kezdtem a napot. Amint Emő elindult dolgozni, elkezdte keltegetni Áront. Rossz hír, rossz hír hátán. Áron megmutatta a Tájékoztatót. Volt benne vadonat új "egyes". Természetesen matekból, amiből Attila bácsi szerint Áron a legjobb az osztályban, ha nem nézzük azt a sok egyest, amit eddig már kapott, mert nem volt készen a házi feladata, vagy mint legutóbb, amiért nincs vonalzója.
Délelőtt összeszedtem a lakást, hogy hétvégére ne maradjon olyan nagy kupi.
Még reggeli előtt bekapcsoltam a dömsödi fűtést. Érdekes, hogy most első kísérletre sikerült.

Beszéltem R. Mikivel, hogy elkészültek-e a munkák, amiket ígért, mert akkor kiszaladnék értük Pátyra. Kért még egy szűk hét haladékot. Nem nagy probléma, ha a jövő hét végére készül el minden.
Megpróbáltam annyira rendezni a sorainkat, hogy mire Áron hazatér, már tudjunk is indulni. Betettem az autóba a wifi routert is, hátha Annácskánál azt is tudom installálni. Bélával egyeztettem a haditervet és mire Áron hazajött, neki már csak a szobáján kellett egy kicsit alakítani és már indulhattunk is. Közben megérkezett Emő és mondta, hogy ha várunk még egy pár percet, akkor Ő is jönne velünk. Mondtam, hogy most ne jöjjön, mert úgysem győzné türelemmel, amíg mi a Bélánál leadjuk a kütyüt és felvesszük Annácska új gépét és utána nem tudom, hogy mennyi ideig fog tartani Szigethalmon Annácska gépének az üzembe helyezése. Most inkább maradjon otthon és rendezze a sorait. Áron nem örült ennek a változatnak, de végül mind a ketten belátták, hogy így lesz jobb.
A hó egyfolytában szakad, de azért mi bátran nekivágtunk. Béláéknál először nekiugrottunk a kütyü root-olásának, ami majd feljogosítja a használót, hogy egy új ROM-ot rakjon rá. Ezt hamar feladtuk, bepakoltuk az autóba Annácska gépét és folytattuk a téli utazást.
A bázison jó meleg várt minket, de Emő mind a kettőnknek hiányzott. Egy kicsit néztük a TV-t, vacsiztunk, de én csak pirítóst és teát, mert a tegnapi túlzabálás miatt folyton futnom kellett a wc-re. Viszonylag korán feküdtünk le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése