2015. július 10., péntek

A jobb karom nem akar javulni

Felkeltem volna én időben, de a jobb karom még nem az igazi. Újabb helyeken keletkezett duzzanat, ami ráadásul melegebbnek is tűnt.  Próbáltam borogatni, jégakkuval hűteni, de nem sok eredménnyel.

Összeütöttem egy reggelit és követve a hagyományt, a kúp alatt fogyasztottam.

Kicsit visszafeküdtem és továbbolvastam a Malamud könyvet és egy sort aludtam is.

Felhívtam Berenics doktornőt, hogy a „nem” javulásról tájékoztassam, amit szombaton, akár a János kórházi traumatológiai felülvizsgálat előtt szívesen megmutatnék neki. Sajnos ő ma elutazik szabadságra, de még gondolkozik, hogy mit lehetne tenni.

Anélkül, hogy a jobb karomat megerőltetném, megpróbáltam összeállítani azt a locsoló tömlőt, amit Áron javaslatára magunkkal kellene vinni Prelukba, hogy ne kelljen a lakókocsi víztartályát minden alkalommal kanna hordozgatással töltögetni. Sajnos a vízcsap oldali csatlakozó sehogyan sem akart sikerülni.

Átmentem Gabikáékhoz, hátha Ferinek van egy megfelelő csatlakozója. Hasonló volt, de pont olyan ami megfelelt volna, olyan nem.

Náluk felmentem a netre, átutaltam a parkolási büntetésemet és Gabikának megrendeltem a Mail/Mail HDMI kábelt. Ha nagyon megfog tetszeni az 5 méteres kábel, akkor majd azt tartom meg és az én 3 méteres korábban vett kábelemet fogom Gabikának ajándékozni.

 Gabika főzött egy kávét és beszélgettünk. 

Közben hívott a doktornő. Ellátott követendő javaslatokkal, többek között azzal, hogy átmenetileg hagyjak fel a Sincumar-ral és térjek át magamnak beadandó Fraxiparin-ra, aminek a receptjét, holnap átvehetem a nővér szobában.

Haza jövet, beültem az autóba és elgurultam a Gazdaboltba, ahol szerény 2250.- forintért találtam egy teljesen korrekt sárgaréz tömlő csatlakozót. Itthon összeszereltem és már csak arra vár, hogy betegyem a huzikába.

Felhívtam az Invitelt, hogy mennyiért tudnának ide egy kb. 5 Gbps sávszélességű ADSL-t szolgáltatni. Hétfőn vissza fog hívni az ügyintéző, hogy megnézze, hogyan lehetne rendezni ezt az amúgy kusza ügyet.

Beszéltem Bélával és elmondtam neki az aktuális problémákat, köztük a legfontosabbat a Nóra nagyinál installált számítógép videó jelének a hiányát.

Most megmelegítem az ebcsorát és utána nagy locsolás. 

Manna még nagyon nyugodtan fekszik az ágyamban, mert nem tudja, hogy nem holnap, hanem ma este indulunk Gazdagrétre.

Mindent összepakoltam. Manna nem értette, hogy miért nem mehet ki és egyfolytában reklamált.
Hogy legyen oka reklamálni, betettem a hordozókájába.

Este nyolc is elmúlt, mire elindultunk haza.

Gulyáséknál még megálltam és az egyik rekesz körtét nekik adtam. Örömmel fogadták.


Itthon már csak a cuccok felhordása, unikum és lefekvés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése