2015. július 21., kedd

Áron Levivel

Reggelire bundás kenyereket sütöttem, hozzá paradicsom, újhagyma és csípős paprika, no meg tejeskávé.

Reggeli után rendesen kigazoltam az utca felőli paradicsomost. Nem sok, csak négy tő, de azon szép termés ígérkezik.

Áront és Levit csak nagy nehezen tudtam lebeszélni az Internetezésről. Unszolásomra végre elindultak biciklizni.

Bemásztam a huzika alá és leszereltem a riasztó régi szirénáját. Leszerelve megvizsgáltam és nekem úgy tűnt, hogy a rendszernek ez a darabja a hibás.

Délután Áron és Levi elmentek Leviékhez ping-pong-ozni. 

Amikor visszajöttek, kihívtam Levit egy parti sakkra, amiből a visszavágóval együtt kettő lett. Mind a két partiban adtam neki egy huszár előnyt.

Áron és Levi már nem bírták tovább az Internet ellenes szekírozásomat és engedve az apai szigornak, inkább kimentek a kertbe Frizbi-zni.

Amikor a nap már nyugovóra tért, nagy locsolást rendeztem, mert csütörtök estig csak a szárazság jön.  
                                        
Végre sikerült magamat rábeszélni, hogy szereljem föl a gyalupad fölé az új lámpatestet, amibe egy 18 W-os meleg fényű LED lámpa került.

Este 9 óra után már kértem Áront, hogy most már kísérjük haza Levit, mert későre jár. Amikor elindultunk Levi kapott tőlünk egy a biciklijére csattintható LED lámpát ajándékba.

Leviék a Bucsi közben laknak, ami tőlünk 10 perc gyalog. Levi anyukája, Judit nem tudott minket behívni, mert az esti locsolással volt elfoglalva, de azért pár percet tudtunk beszélgetni arról, hogy én mennyire helytelenítem ezt a napi 12 órás Internetezést. Judit egyetértően helyeselt.


Amikor elmondtam neki a szerda reggeli indulásomat Budapestre és a csütörtök déli visszaérkezésemet, akkor hívta Áront, hogy töltse náluk a köztes időt. 

Áron, Levente és anyukája előtt hangsúlyozva kértem, hogy holnap délelőtt 10 és délután 2 között Áronnak mindenképpen a házban kell lennie, mert jönnek a Gázművektől kicserélni a gázórát és valakinek be kell engednie a szakembert a házba. 

Ebbe maradtunk és így búcsúztunk el és ma még együtt aludtunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése