2015. július 28., kedd

Újabb érdeklődő a huzikára

Reggel Mannát bepakolva a hordozókájába korán indultunk, hátha még időben elérjük az állatorvost, akinek be kellene, hogy adjon Mannának egy bélféreg irtó tablettát. Korán is értünk a helyszínre, ahol viszont megállapíthattuk, hogy kedden nem rendel a doktor úr.

Bánatunkban, hogy ez az állatorvos dolog nem akar összejönni, a lángososnál kötöttünk ki. Fokhagymás, tejfölös, sajtos lángos. Csak úgy kapkodják az emberek.

Délután átmentem Levente anyukájához, hogy egy kicsit beszélgessek vele az Adriai utazásunkról és, hogy megnyugtassam jó kezekben lesz nálam Levente. 

Csak egy kávéra maradhattam, mert bejelentkezett egy vevő, hogy ma még világosban szeretné meggusztálni a lakókocsit.

Áron és Levente fogadták az érdeklődőt és Áron invitálta őket kávéra, illetve meg is vették volna, de az, hogy mi még augusztus 5. és 17. között szeretnénk használni, egy kicsit elriasztotta őket a vételtől.

Elkezdtük az összepakolást, mert mi még ma este haza szeretnénk érni Gazdagrétre. Áront külön figyelmeztettem, hogy minden olyan dolgot pakoljon be, amikre szüksége lehet Csopakon. Végül Manna is bekerült az autóba.

Este nyolckor sikerült elindulnunk. Már útközben kiderült, hogy az ilyesmit nem lehet ellenőrizetlenül Áronra bízni. Csak az övtáskáját felejtette ott Dömsödön, (benne a Személyi, lakcímkártya, Diákigazolvány, bankkártya, TAJ kártya), meg a mobil telefonját. 

Pontban egy óra múlva érkeztünk haza. Emőkének a Mannán kívül vittünk a tzatzikiből is  egy kis adagot.

Áronnak még otthon is össze kellett pakolnia a kis bőröndjébe a Csopakra vinni valókat, mert holnaptól péntek reggelig a Nóra nagyinál lesz és onnan egyenesen megy a Déliből Csopakra.


Utána még megfürdött, hajat mosott, sőt még Emőkével levitték a Mannát is egy kicsit csavarogni.

Én már rég aludtam, amikor hazajött.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése