2016. február 17., szerda

Citi vacsora

A reggeli ébredéskor még mindig amiatt forgolódtam, hogy mi van ha az utcán rántottam ki a zsebemből a telefont. Az után Áron felkelt és rövid időn belül jelentette, hogy megtalálta a telefonomat. Nagyon köszöntem. Legalább egy ész van a családban.

Ezen kívül a levelezésemet kinyitva reggelre látom, hogy több pozitív dolog is történt. A reklamált füles helyett küldenek egy újat (és a régit vissza se kérik). Lehet, hogy ma hozzák meg a 10 W-os LED reflektorokat és Gabikának sikerült találnom 2 db akkut a kütyüjébe a tönkrementek helyett.

Katikát felhívtam telefonon, hogy a LED küldeményt vegye át és fizesse ki.

Közben nagyon időben elindultam a brushupra.

Gerry másfél óráját Zitával élveztük, de amikor ½ 5-kor ennek vége szakadt, akkor én már iszkoltam.

Onnan nekem a Citi Bank meghívására a Larusz étterembe kellett rohannom.  Látva, hogy még egy bő óra van a számomra, először hazamentem, gondoskodtam Áron vacsorájáról (adtam neki pénzt, hogy valamit vegyen a belátása szerint) és csak egy pár percet késve rohantam vissza az előadásra.

Alig késtem 5-10 percet, már ment az előadás.

Ott először végig kellett hallgatnom egy nagyon hosszú, majdnem unalmas előadást arról, hogy a befektetőknek mi a teendője akkor, ha a világ gazdaságában recesszió van.

Hazafele még bementem a CBA-ba. Vettem két császárzsemlét Áronnak és egy csirke ragu krémlevest magamnak, mert azt már nagyon kívántam.

Mannát hívogattam, de nekem nem került elő. Később Emőke behozta és reklamált, hogy a Mannának „már megint” nincs rendes kajája.


Áront kértem, hogy inkább most készítse el a tízóraiját, mint a nagy kapkodás közepette reggel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése