2016. február 4., csütörtök

Megjöttek a serpenyők

Áron korán kelt fel és korán (azaz időben) indult el, mivel tegnap megállapodtunk, hogy azokon a napokon, amikor reggel időben indul el, aznap este ő határozhatja el, hogy mikor fekszik le.

Áron indulásakor Mannát is levitte.

Reggeli után először a postára mentem, feladni  az SPS előszerződésének a felbontását. Az emberek sorban állás közben morgolódtak, mert a nyolc ablak közül csak egy üzemelt. Ott a postán ért a telefonhívás, hogy a Posta meghozta a Nóra nagyinak rendelt Biolux serpenyő készletet.

Visszafele Manna is csatlakozott hozzám. Elege lett a hűvös és nagyon szeles időből.

Átvettem a csomagot és máris indultam a József Attila Gimnáziumba Áron felvételijének az értékelőlapjáért, amit a korábban egyeztetett időpontban holnap kell bevinnem Áron iskolájába az iskolatitkárnőnek. Az egész úton tudtam olvasni az Upton Sinclair könyvet.

Délelőtt elvégeztem a napi Duolingo mai penzumát, majd derékfájásra hivatkozva a földön fekve hallgattam végig Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóját. 

Az emberek nagy része úgy itéli meg Lázár János személyét, hogy egy nagy svihák, de a tárgyilagos megítéléséhez hozzátartozik, hogy egy nagyon értelmes és a dolgokat teljes keresztmetszetében jól ismerő „svihák”-ról van szó. Bárcsak az ellenzéki oldalon is lenne néhány ilyen értelmes „svihák”.

Megpróbáltam összeszedni és publikálni a Blog bejegyzések, közel két heti elmaradását. Három nap kivételével sikerült is. A keresgélést nem adom fel.


Áront viszont nem sikerült eltérítenem a számítógép elől. A hazaérkezése óta  több mint tíz órát töltött az Interneten. Fogytán van a türelmem, fogytán az eszközeim ez ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése