2016. február 6., szombat

Nincs meg a "Duna" kulcs

Áront egy kicsit kellett biztatnom, hogy jöjjön velem a piacra, de végül jött. Nem sok mindent vásároltunk, csak egy doboz tojást és néhány szem téli retket, hogy elkerülhessük a közelgő influenzajárványt.

A heti zsebpénzt persze ilyenkor még véletlenül sem felejti elkérni.

Visszafele beugrottunk Gulyás Lacihoz, mert vittük neki a nagyinál leselejtezett analóg (de azért LCD kijelzős) telefont, Áron pedig a Leventéékhez ment, de Levi éppen sakkversenyen volt.

Hazajövet a reggeli készítésnél főpróbája volt a Biolux serpenyőnek. Megsütöttem benne néhány szelet bepanírozott csirkemell szeletet és persze a mindig preferált bundás-kenyereket. Hozzá megettünk egy téli fekete retket.

Közben Pista bácsi sürgetett, hogy menjek át és készítsek a stégjéről néhány fotót, az új engedélyeztetési eljáráshoz. Ki is mentem a partra és megcsináltam a képeket.

Visszafele találkoztam Zacher Palival és a Zborovszky Gáborral, akikkel jót beszélgettem..

Sajnos a rendetlenségemből kifolyólag sehol nem találom a „Duna” kulcsot és amíg ez nem lesz meg, addig mindig körbe kell menni.

Hazajövet elkezdtem készíteni a zöldséges csirkelevest. Az ebédelésről persze szó sem lehetett, mert későn és nagyon bereggeliztünk.

Kint olyan szépen sütött a nap, hogy Áront arra kértem, menjen ki D vitamint gyűjteni. Szót is fogadott és a nyugágyban úgy olvasta a könyvét, hogy közben napozott.

Amikor bejött, magam is követtem a példáját és a mai Duolingót már a nyugágyban kezdtem el.

A nap lemenetével azonban be kellett, hogy jöjjek, mert már hűvösödött.


Este a Seagate külső merevlemezen megtaláltam a múltkoriban hiányzó néhány napi blog bejegyzést. Gyorsan betettem az új bejegyzések közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése