2016. február 26., péntek

Ha péntek, akkor Dömsöd

Áron arra panaszkodott, hogy reggel nem szólalt meg az ébresztőórája és emiatt elaludt. Én persze fölébredtem annak a „nem megszólaló” ébresztő órának a hangjára.

Manna is nagyon rosszalkodott és azzal fejezte ki a nemtetszését, hogy mindenhova felugrott és levert valamit.

Reggeli után kicsit Duolingóztam, majd megírtam a Tinydeal-nek reklamáló levelemet és bekapcsoltam a Dömsödi fűtést.

Még egyszer kinyomtattam a felvételizésre kijelölt középiskolák Excel lapját, az eddig elérhető információkkal és két iskolával fel is vettem telefonon a kapcsolatot, hátha ott még van valami keresni valónk.

Az egyiknél, ahol az Igazgató úrnak szóló levelem nem jutott el hozzá, kaptam egy másik e-mail címet, a másiknál pedig sikerült beszélnem az iskola titkárral.

Amikor Áron megjött a suliból, kijelentő módban közölte, hogy ő nem jön Dömsödre. Ebből azután egy jó kis veszekedés kerekedett ki, miközben tudtam, hogy az egésznek az a célja, hogy ő az egész hétvégét Internetezéssel tölthesse.

Felhívtam Emőkét, hogy beszéljen az öccsével, de ő sem jutott Áronnal előbbre.

Áron egyetlen argumentációja az volt, hogy ő csak azért nem akar Dömsödre jönni, mert én ott egész nap szekírozom. Ez nem igaz és ezen annyira kiakadtam, hogy azt mondtam, hogy akkor Manna sem és én sem megyünk, amivel teljesen elrontja mindannyiunk hétvégéjét.

Végül hallgatott rám és úgy döntött, hogy jön. Mire a TESCO-hoz értünk, már rendbe jött a köztünk lévő rossz hangulat, újra béke van. Nagyon szervezetten adtuk le a palackokat és még szervezettebben vásároltunk mindenfélét (Unikum, sör, sokféle csirkeaprólék, sajt, szőlő, egy karton tartós tej, meg egyebek. Kifele jövet Mannáról sem feledkeztünk meg, neki is vettünk a Fressnapf-ban ínyencségeket.

Áron ott evett egy milánói makarónit néhány szelet rántott sajttal. Én csak egy túrós csuszát csomagoltattam magamnak.


Mire leértünk a bázisra, sajnos már besötétedett, de a benti klíma nagyon kellemes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése