2016. február 16., kedd

Semmit nem tudok, hogy hova tettem

Áron úgy indult el (7:27), hogy Manna nem akart vele lemenni, így ez az én feladatom maradt. Nem készített magának tízórait és így almát sem vitt a suliba.

Reggeli után, ami egy kis disznósajt volt és utána tejeskávé, rögtön következett a Duolingó, de még mindig kapaszkodnom kell, hogy pontszámban utolérjem Gabikát.

Türelmesen válaszoltam a Bluetooth sztereó fülhallgatóra bekért videó miatt.

Elkezdtem készülni a délutáni gyerek-németre.

Áron hamarosan megjött és próbáltam rávenni, hogy kicsi pihenés után kezdjen el az iskolai dolgaival foglalkozni. A pihenésből az lett, hogy bealudt. Nem keltettem fel, gondoltam valóban pihenjen.

Akkor ébredezett, amikor megjöttek az ikrek. Letakarítottuk a konyhaasztalt és a német órát egy kis lógással kezdtük, mert nekem kellett egy rövid videót készíteni a reklamáció tárgyáról. Olivért neveztem ki asszisztensemmé, mert a filmen manipulálni a kütyüvel, közben mondani a szöveget és felvenni a történetet egyszemélyesen nem ment volna.

Tíz perc késéssel már kezdhettük az órát. Jó volt, hasznos volt és a fiúk egyre többet tudnak. Lassan nekem kell majd kapaszkodnom.

Amikor elmentek, Áron lement a kis kínaiba és vett mind a hármunknak vacsorát. Emőkéét átvitte, a mienket pedig megmelegítette, úgy, hogy a maradék csirkelevest mind nekem kellett megenni, mert ő már be volt oltva, hogy az nem jó.

Emőkétől kaptam Valentin napra egy csomó vetőmagot a Dömsödi Vörös Bázis Mintagazdaság 2016-os tavaszi munkálataihoz (édes almapaprika, sárga mini paradicsom,Cukkini, és Középkései Ökörszív paradicsom) A legtöbbjével márciusban kell elkezdeni foglalkozni. Szinte gyerekesen örültem neki.

Én elindítottam az elkészített videót és hozzácsatoltam a reklamációs levelezésemhez.

Később én is lementem a CBA-ba unikumért, meg Áronnak a holnapi tízóraijához felvágottért és sajtért.

Amikor feljöttem, bekaptam a számomra megmelegített csirkelevest és nekiálltam bepótolni a blog elmaradásokat. Majdnem minden naphoz megtaláltam a feljegyzéseimet.

Lefekvés előtt kerestem a mobiltelefonomat, de nem jártam sikerrel. Teljesen kétségbe vagyok esve a hülyülésemtől.


Áron megnyugtatott, hogy én is feküdjek le, ő majd reggel megkeresi a telefonomat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése