2016. február 25., csütörtök

Tésztás buli

Áron nagyjából időben indult el a suliba. Mannára azt mondta, hogy nincs kedve vele menni, mert jól érzi magát Áron ágyában. Szerintem Áron elfelejtette, hogy este kértem, vigyen magával a suliba egy almát vagy egy narancsot.

A reggelihez először le kellett mennem a CBA-ba sonkáért és tojásért. Manna velem is nagyon vonakodva jött le, mert érezte, hogy odakint szar az idő.
Reggeli után rögtön elvégeztem a Duolingó mai penzumát.

Tibcsi hívott telefonon, hogy mi van velem, mert több hete nem írom a blogom. Csodálkoztam, mert szerintem naprakészen írom és fel van téve a netre, de majd azért én is megnézem.

Nem sokkal később újra hívott, hogy minden rendben van, csak rá kellett klikkelni a „Korábbiak” gombra.

Nagyon nem döbbentem meg. Egy alkalommal egy „szőke” kolléganőm felhívott, hogy nem indul el a számítógépe, mit tegyen? Mondtam neki, hogy dugja be a tápkábelt a 220 V-os dugaszoló aljzatba. Erre annyira megsértődött, hogy köszönés nélkül letette a telefont. Pár perc múlva visszahívott és elnézést kért a bunkóságáért és mondta, hogy minden rendben van, minden működik, mert a tápkábel ki volt húzva a 220 V-os hálózatból, lehet, hogy az a hülye takarítónő húzta ki, amikor porszívózott. Mondtam a kolléganőnek, hogy az nem biztos, hogy hülye, lehet, hogy csak „szőke”. Erre megint köszönés nélkül tette le a kagylót.

Remélem, hogy a Tibcsi nem ilyen sértődős és különben is, nem én találtam meg a megoldást, hanem ő maga.

Ma megint hozott a postás 3 db LED izzót.

Lenéztem az erkélyről és szólítottam Mannát. Rögtön előbújt. Erre mondtam neki, hogy „akkor lemegyek érted”. Manna annyira okos, hogy minden szavamat értette, mert mire lementem már a bejárati kapunál ült.

Zita átküldte a PONS német két CD-jét. Nagyon jó tananyag. Rögtön el is tároltam néhány biztonságos helyre és többek között a kütyüre is feltettem.

Nem is tudom, hogy miért érzem úgy, de mintha ma minden olyan jól menne.


Este hat után Emőkével elindultunk a NA’PASTA megnyitó bulijára. A hely stílusa, íz világa és a színvonal kifogástalan. Találkoztunk néhány ismerőssel, de B. Ferin kívül csak N. Andreával és E. Sándorral elegyedtünk szóba. A pizzák és a borok is első osztályúak voltak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése