2016. február 10., szerda

Kábel Ellinek és a családi tanács

Reggel. amint felkeltem megnéztem Áron  tegnap esti ígéreteinek az eredményét. Az ágya mellett ugyanolyan nagy volt a rendetlenség, mint tegnap este. A tízóraijához valószínűleg nem pucolt almát, mert azt észrevettem volna.

Gyorsan megreggeliztem és felhívtam Ellit, hogy mikor vihetném ki neki a csatlakozó zsinór gyűjteményemet, mert nagyon el van keseredve, hogy nem találja a LUMIX fényképezőgépe csatlakozó zsinórját.

Mannát beengedtem. Kért egy kis kaját, majd befeküdt az ágyamba.

Már javában aludt, amikor Emőke küldött egy üzenetet Viberen, hogy menjek le Mannáért, mert nagyon esik az eső. Válaszoltam neki, hogy ezen már túl vagyunk.

Csináltam egy Duolingót és indultam Ellihez az összes létező összekötő zsinórommal együtt. Valamelyik csak jó lesz a fényképezőgépéhez.

½ 11-re értem Ellihez és nagy szerencsénkre a gyűjteményben találtam egy USB/micro USB összekötő kábelt.

Hazaérve folytattam a  Duolingó napi adagját.

Pont akkor indultam el a brushupra, amikor Áron hazaérkezett a suliból. Mondtam neki. hogy a billentyűzeten hagytam egy lap papírt „NE KAPCSOLD BE!” felirattal.

A brushup első felében Zitával együtt unatkoztunk, mert a kezdőkkel raktak egy csoportba minket, viszont a foglalkozás második felében nagyon élveztük az olvasó csoportban a munkát.

Hazafele bementem a kis kínaiba és onnan vittem haza vacsorát. Az egyik adag az amerikai mézes csirke volt, ami Áron egyik kedvence. Áron egyébként már nagyon ügyesen tud enni pálcikával.


Este összeültünk hárman (Emőke, Áron és én), hogy szülessen valamilyen döntés Áronnal kapcsolatban. 

Én elmondtam, hogy az én kötelesség tudatommal, munkaerkölcsömmel  annyira nem fér össze Áron magatartása ( az Internet függősége), hogy szét kellene költöznünk, mert ehhez én nem szeretnék asszisztálni és olyan balhét sem szeretnék még egyszer átélni, mint a tegnapi. 

Egy éve folyik a mindennapos harc, hogy a közösen írt és a szobájában kifüggesztett napirendet tartsa be, de az eddig nem sikerült. Én ebbe belefáradtam, nekem nem sikerült. Valószínűleg én neveltem rosszul Áront, hogy idáig jutottunk. 

Sokféle lehetőség merült fel.  Vagy Áron költözik el, nekem mindegy, hogy hova : Nóra nagyi, Emőke vagy harmadik lehetőségként, hogy én költözöm el a többféle lehetőségeim egyikébe, természetesen úgy hogy Áron eltartásáról gondoskodom. Áron kezében van a helyzet kulcsa. Ő azt mondta, hogy erről pénteken nyilatkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése