2016. február 12., péntek

Mannával kettesben Dömsödre

Csak azt hallottam, hogy Áron elment a suliba. Megint nem volt ideje fogat mosni és almát tenni a tízóraija mellé.

Bekapcsoltam a Dömsödi fűtést és megreggeliztem.

Felhívtam Böbe dokit, hogy ma kellene bevinnem a még hiányzó Eurót, de az sajnos nem jött meg. Három lehetőség van. Vagy ma beviszem magyar forintban, vagy hétfőn délután, esetleg kedden délelőtt, ha megjön az Euró.

Böbe azt mondta, hogy akkor ma vigyem be forintban.

Közben pakolásztam az autóba és elláttam Mannát, amennyire csak tudtam.

11-kor elindultam a Posttrader-be és átadtam Böbének a pénzt.

A lakást megpróbáltam olyan állapotba hozni, hogy Katika ne forduljon ki, amikor takarítani szeretne. Be is csöngettem hozzá és mondtam, hogy Áron most nem jön velem Dömsödre, de alkalmazkodni fog Katikához, hogy ne legyen útban, amikor Katika takarít.

Miután mindent (Mannát is) berámoltam, úgy indultam, hogy tudjak venni Áron dzsekijéhez egy új zipzárt és onnan a TESCO.

Az üres üvegeket PET palackokat gyorsan leadtam és bent már csak üveges zöldbab konzervet, virslit, ásványvizet, narancsot és tisztítószereket vettem.

Úgy terveztem, hogy még öt óra előtt megérkezzek Dömsödre, hogy Imrének le tudjam adni az Adri féle Lenovo-t egy Windows 7 és driver-jei telepítése céljából.

½ 5 előtt már meg is érkeztem. Vettem egy üveg Unikumot az Ital Discont-ban és leadtam a Lenovo-t a Gombasoftban.

A bázison már 17,5 C volt, amikor megérkeztünk. Manna ki-be járkált, miközben mindig evett egy keveset.

Átkapcsoltam a fűtést ELMŰ-ről TIGÁZ-ra, mert az gyorsabban felmelegíti a házat. Ez egyre gyorsabban ment. Közben megcsináltam a mai Duolingót.

Kicsit teregettem is a leáztatott bélyegekből és megcsináltam az 50 XP pontnyi Duolingót.


Emőkét hívtam és később vissza is hívott, hogy miként megy Áron gardírozása. Nem volt feldobva a feladattól, de úgy tűnt, hogy vállalta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése