2016. február 23., kedd

Szóbeli a Tamási Áron gimiben

Reggel nagy lélegzetet vettem és a reggeli után elindultam az Urológiai Klinikára, hogy a doktor úr irányítása alapján felkeressem H.A. Adjunktus urat.

Konzultációja alapján úgy kell majd megjelennem jövő hétfőn ½ 9-kor a tükrözésre, hogy addigra teljesen átálltam Fraxiparin-ra.

Hazafele már annyira éhes voltam, hogy mielőtt lementem volna a metróhoz, bekaptam egy tejfölös, sajtos, fokhagymás lángost.

Áron közben a Tamási Áron gimnáziumban felvételizett és szerinte, bár a német nehéz volt, de egészében jól sikerült a felvételi.

Olivér és Bálint úgy nem jöttek ma gyerek-németre, hogy azt előtte egyetlenegy szóval sem mondták.

Zita viszont este 6-ra pontban megérkezett és bár Bori nem jött vele, de ő nagyon lelkesen végigülte a felnőtt-német órát. Utána hazavittem, mert neki pszichésen problematikus egyedül utaznia.

Áron lement egy nagy pohár tejfölért, én pedig odatettem a zöldbabot főni. Az előfőzött mirelit zöldbabot csak egészen rövid ideig kell zubogtatni, csak annyira hogy a beletett só, kapor, fokhagyma zúzalék és a liszttel összekevert tejföl eggyé váljon benne. A fritőzben megsütöttem hozzá két fasírtot és egy nagy szelet korábban bepanírozott csirke mellett, mert Emőke nem eszik sertéshúst.


Vacsora után azon még volt egy kis vita Áron és köztem, hogy ha holnap 11-re kell mennie, szóbelizni a Veres Pálné gimnáziumba, ami kb. félórányira van a sulijától, akkor reggel bemenjen-e az első két órára. Nem értettem egyet a lógásával, de nem éleztem ki a helyzetet, gondolom, ezzel jobbat teszek a nyugodt éjszakai pihenésének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése