2017. március 30., csütörtök

A villanyautó állami támogatása


A reggeli után az első dolgom az volt, hogy felhívtam Konkoly urat az elkallódottnak hitt 1,5 milliós állami támogatás miatt. Ő azt kérte, hogy ez ügyben én járjak el az e-mobi-nál és az eredményről tájékoztassam. Ez meg is történt, de csak ¼ 2-re tudtunk pontot tenni az ügy végére. Úgy néz ki, hogy a villanyautó dolgai jól alakulnak.

Katika gomba pörköltöt hozott rizzsel, cukkínivel, aminek a felét rögtön meg is ettem.

Gyöngyivel megbeszéltem, hogy holnap reggel hív és megmondja, mikor mehetek a könyvekért.

Sajnos Áron tanulmányi eredményei tovább romlottak. Mostanra minden tantárgyból rosszabb lett az átlaga, mint az osztályátlag.

A mai sikertörténet, hogy sikerült a Canon MP 495 nyomtatót Wireless üzemmódban is használni. Az egésznek az volt a trükkje, (de ezt a használati utasítás sehol nem említi) hogy a már egyszer installált  nyomtatót újra installálni kell, ha az USB kapcsolatról át kívánjuk állítani Wifi üzemmódba. Ezután mindkét üzemmódot használhatjuk.

Lementem a CBA-ba és vettem három nagyméretű csirkecombot far résszel és jól megfűszerezve, megtűzdelve fokhagymával betettem egy tepsiben a sütőbe 180 °C-on.

Áront megkértem, nővérével menjenek le és hozzanak krumplit és saláta alapanyagot. Áron egyedül szerezte be a kért alapanyagokat, de ellene volt, hogy a salátához céklát is keverjek.

Közben megsült a csirkecomb és a petrezselymes krumpli is elkészült.

Áron terített és vacsoráztunk. Mindenkinek nagyon ízlett a vacsora, Emőke még vitt is magával egy keveset, azt mondta ez jó lesz neki a hétvégére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése