2017. március 28., kedd

pedikűr


Reggel sikerült Áront rábeszélnem, hogy azt a nagy almát vigye el magával az iskolába.

Magam is felkeltem, mert 8 órára kaptam egy időpontot a pedikűrösnél. Kis lelkiismeret furdalásom volt, hogy most Ellit (40 év hűség után) megcsalom, de ez egy perc gyalog útra van, miközben hozzá ki kellene mennem Pátyra. Különben is már inkább lónak a patájára kezdett hasonlítani a lábam, amit restelltem is volna.

A pedikűrös nő alapos munkát végzett. Igaz, hogy kétszer annyiba került, de nem ment rá az egész délelőttöm.

Hazaérve megreggeliztem és elkezdtem rendezgetni a Google Drive-ban az állományaimat, mert a Gmail már akadozott a tárhely hiánya miatt.

Katika egy nagy kocka milánóit hozott, amit betettem a mikróba, majd tettem rá egy kevés ketchup-ot és annak rendre és módja szerint megettem.

Mához két hónapra ígérték a Nissan LEAF-et, de telefonos érdeklődésemre azt a rossz hírt közölték, hogy legutóbb még rajta voltam a másfél milla állami támogatást igénylők listáján, de most nem találnak rajta. Azonnal írtam az E-mobi-nak egy emailt.

Délután belenéztem az M5 angol nyelvű adásába.

Amikor Áron négykor hazajött, egy ötös olasz dogáról számolt be és notebook hiánya miatt rögtön elkérte a mobiltelefonomat. Jobban örültem volna, ha előbb rendet tesz a szobájában és utána tanul is mielőtt a kütyüvel játszik.

Én lementem a kis kínaiba és vettem három különféle nagy adag kaját. Ehhez van még maradék rántott hal és párolt káposzta a hűtőben, tehát nem fogunk éhezni.

Áron közben lement focizni, de a rendcsinálás még várat magára.

Emőke azt írta, hogy ne várjuk meg a vacsorával, mert később jön haza, inkább tegyünk félre neki is egy adagot.

Áront péntek óta nem tudom rávenni, hogy tegyen rendet a szobájában. Este ezen még egyszer összekaptunk és beígértem neki, hogy ha reggelig nem lesz rend, akkor nem mehet el az iskolába.

Emőke megbeszélése elhúzódott és valóban későn ért haza, de azért meg tudtunk együtt vacsorázni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése