2017. március 14., kedd

Lassan visszatér az élet a blogba is.


Reggeli után felhívtam K. urat, hogy bemennék hozzá a német Nyugdíj Intézet űrlapjával, amit az ERSTE banknak kell hitelesítve kitöltenie. K. úr csak 13:00 óra után lesz bent, de keressem Ági kolléga nőjét és ő majd mindent elintéz. Így is lett és hazafele jövet fel is tudtam adni az űrlapot Németországba. Mire mindennel végeztem 14:00 óra lett.

Áron a vártnál korábban jött haza az iskolai ünnepségről, mert mint mondta, az utolsó két óra elmaradt.

A Katika hozta zöldborsó főzeléket megfeleztem Áronnal.

Mannának mondtam, hogy most már nem mehet le, mert nemsokára indulunk.

Mindent összepakoltunk és lehordtuk az autóba.

Emőke azt mondta, hogy ő majd csak csütörtökön délelőtt jön utánunk, addig minden legyen előkészítve.

A TESCO-ban nagyon céltudatosan vásároltunk és hamar végeztünk. Vettünk pörköltnek való csirke szárnyat, mélyhűtött gyalult tököt, egy karton tartós tejet, meggy befőttet és egy egész pontyot (1,4 kg), amiben nem értettünk egyet Áronnal.

Onnan elindulva még beiktattunk egy megállót a Hollakó-nál, mert szerettem volna tudni, hogyan áll a huzika értékestése. Nagy úr szerint legyek optimista, mert most jön a szezonja.

Kiskunlacházán megálltunk egy perce, hogy vegyek egy ecsetet, mert a bélyegező szobában le kellene festeni a belülről szigetelt falat.

A Dobos ABC-nél vettem Mannának nedves kaját négy krémest és két dl. Unikumot.

Áron azonnal rácuppant az Internetre. Majd arról még majd kell beszélnünk, hogy az elkobzott notebookját, hogyan találta meg és minden kérdezés nélkül miért hozta le Dömsödre.

Én azonnal hozzákezdtem a belülről szigetelt fal festéséhez. Szerintem nagyon szép lett, de azért még holnap kell rajta apróbb javításokat végezni.

Éjjel arra ébredtem ½ 2-kor, hogy Áronnál még szól az Internet. Lementem és kértem, hogy azonnal kapcsolja ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése