2017. március 20., hétfő

Renault karosszéria műhely


Amikor Áron elindult a suliba, magam is feltápászkodtam. Reggelire megfőztem egy debrecenit és egy lágy tojást és melegítettem egy csupor tejeskávét.

A Telenor küldött egy szigorú levelet, miszerint 4050.- Ft számla elmaradásom van, és ha nem…. , akkor ….Erre átküldtem nekik egy befizetésről szóló visszaigazolást, de én nem voltam velük szigorú.

Előszedtem a Scenic Casco papírját és elindultam a Renault Baumgartner karosszéria javítóműhelybe, hogy megjavíttassam a jobb oldali sérült küszöböt. Csak a kárfelvételhez tartozó előkészítő papírmunkákat végeztem el és majd kiértesítenek, ha a biztosító befogadja a javítási költséget.

Hazaérve kicsit kitakarítottam az autót és a CBA-ban vettem füstölt tarját, céklát és kenyeret.  Megmelegítettem egy adag rántott halat és sztrapacskát és azt ebédeltem.

Áron négy órakor jött haza. Bevonult a szobájába, kémiatanulásról beszélt, de főleg Internetezett

Katika hozott egy kis sóletet, amit vacsorára megfeleztem Áronnal.

Emőke lányomat vártam, hogy angol óra után benéz és elmeséli, hogy mi volt az órán, de nem jelentkezett.

Kikezdtem egy francia céggel, akik a newwind nevű szélgenerátor fát gyártják. Először e-mailen keresztül kerestem meg őket, hogy nincs-e szándékuk a terméket Magyarországon is forgalmazni. Nem volt bátorságom arra, hogy franciául írjam meg a levelet, mert azon csak kuncogtak volna, ezért angolul fogalmaztam.

Rögtön jött is egy válasz, amelyik átirányított egy postacímre. Így a levelet kinyomtatom, és holnap postán fogom feladni.

Ahogyan az évek során sikerült majdnem teljesen leszoknom a TV nézésről a minden színvonalt alulmúló műsorok és a rengeteg reklám miatt, mostanában kezdem egyre jobban megkedvelni az M5 csatornát. Az M5-ön nagyon sok, az elvárásaimnak megfelelő programot adnak. A sok idegen nyelvű (közben kétnyelvű), színvonalát tekintve is elfogadható   műsor nagyon megfelel az igényeimnek és a reklám is kevesebb benne.

Áront ½ 12 után tudtam csak leválasztani a netről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése