2017. március 6., hétfő

Csak héfő este jöttem haza


Éjjel 3-kor felébredtem és képtelen voltan újra elaludni. Gondoltam, akkor lejövök és megfőzöm a holnapra tervezett zöldséglevest. Tettem bele egy velős csontot is, az majd jó lesz a reggelihez. Mire mindennel elkészültem, megpróbáltam folytatni az alvást ott, ahol abbahagytam. Sikerült és csak reggel ½ 8-kor ébredtem.

Reggelire egy kis zöldségleves, hozzá pirítós kenyéren a velős csont.

Most már kezdődhet a nap. Legelőszőr felhívtam Posta urat, hogy van-e valami jó híre az autóról. A dolgok jelen állása szerint szerdán átvehetem.

Kicsit megtoldottam a Zast GmbH-nak írt Rédeyné féle levelet, ahogyan azt Judit kérte.

Szinte egész nap esett az eső, ami persze jót tett a frissen ültetett zöldborsónak.
Bélának elpanaszoltam, hogy a  Windows 10-ben valami megsérülhetett, mert akárhányszor újra indítottam az nem segített rajta és a tálcán nem engedett semmit aktiválni. Bélát is bevontam a hiba kijavítására Teamviewer-en keresztül, de neki sem sikerült. Azután addig-addig piszkáltam a gépet, szinte minden oldalról, hogy egyszer csak megjavult. Bélának sem tudtam megmondani, hogy mitől, de megjavult.

Azután lassan kezdtem összekészülődni a hazamenetelre. Koncentráltam, hogy ott ne felejtsek valamit. Még a Pongónak is csomagoltam csontokat. Úgy néztem a menetrendből, hogy van egy 18:57-es busz a Népligetbe, azt szeretném elérni.

Útba ejtettem Juditékat, ahol épen várt egy W 10-es feladat és mire végeztem vele, már indulhattam is. Levente nagyon rendes volt, mert a biciklit tolva elkísért a buszmegállóhoz.

A távolsági busz gyors volt. Utána M3-as, M4-es és 8-as busz, kilenc óra előtt hazaértem.

Áron hozott egy 2-est Ének-ből. A magyarázat szerint dolgozatot írtak és az nem sikerült. Katikával e-mail-en tisztáztuk, hogy az átutalás azért nem lett sikeres, mert egy számjegyet elírtam a harmadik 8-as csoportban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése