2017. március 7., kedd

Duplán számolnak a CBA-ban


Nagyon mélyen aludtam és csak ½ 9-kor ébredtem. Áron már csak a rendetlenséget hagyta maga után.

Először lementem a postára és végül sikerült feladnom a banki adatlapot a Claims Conference-nek. Mostantól nem kell izgulnom, hogy hova is tettem, mert feladtam.

Utána vettem tejet, sajtot és tarját a CBA-ban. Egy tételt kétszer ütött be a pénztáros, miközben a mellettem lévő pénztárnál éppen reklamált egy vevő, hogy neki is többet ütöttek be. Ettől én még ott fogok vásárolni, de majd mindig odafigyelek.

A nagy reggeli után megnéztem az e-mail-jeimet.

Elővettem a SONY HDD-DWR szerkentyűt azzal a céllal, hogy újra élesztem. Letöltöttem a netről egy használati utasítást hozzá és kerestem neki helyet a TV fölötti polcrendszeren, ahol ilyen méretű szerkezetek egymás tetején fekszenek. Sajnos nem találtam hozzávaló piskóta formájú végződéssel 220 V-os tápkábelt, ezért el kellett halasztani a telepítést.

Katika csirke szárny pörköltöt hozott nokedlivel ebédre.

Áron azzal jött haza, hogy egy nagyon nehéz matematika példát kellett megoldaniuk a matek dogában. Elkértem a feladatot és semmi perc alatt megoldottam (tehát már átmennék az első éves gimnáziumi matek vizsgán.) Áron nagyon büszke volt a megoldásra és kérdezte, hogy azt a lapot, amin megoldottam, beviheti-e a suliba.

Vacsorára a Dömsödről hozott zöldséglevessel próbálkoztam, de mind a ketten csak kiettük belőle a zöldségeket és a levét kiöntöttük, mert el volt sózva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése