2017. március 10., péntek

Apa bezzeg


Áron még 7:00-től 7:15-ig azon vitatkozott, hogy B. Katival azt számolták ki, hogy neki elég, ha 7:13-kor lép ki a lakásajtón. A szobájában persze oltári rendetlenséget hagyott.

Az utolsó percben még arra sikerült rávennem, hogy vigyen magával egy narancsot, vagy egy banánt.

A kegyetlen apa bezzeg, amikor a szegény fia már egy órája a kemény iskolapadot nyomja, még a puha ágyban 9-ig aluszik és csak utána kezd el reggelizni.

Odakint rosszkedvű borús idő van. Hogyan lesz ebből a tavaszi veteményes kertben eredmény, az rejtély.

Délelőtt levelezésen keresztül foglalkoztattam a körülöttem angolul tanulókat.

Délben Katika hozott egy finom bablevest.

Kezdtem összepakolni mindent, amit Dömsödre tervezünk vinni. Lazítás gyanánt egy online sakkparti, amit nem sikerült megnyerni és egy gomb felvarrása az ingemre.

Áron ½ 4 után érkezett haza. Kértem, hogy csináljon rendet a szobájában legalább annyira, hogy Katika ne ijedjen meg, amikor a hétvégén takarítani szeretne. Segítsem az összepakolásban és mihamarabb induljunk.

Emőke azt mondta, hogy inkább a következő hétvégén fog belünk tartani.

Manna is bekerült a hordozókájába és indultunk.

A TESCO-ban nagyon szervezetten vásároltunk. Rám a PET palackok jutottak, Áron pedig addig mindent megvett, amiket kértem. A tervezett hétvégi ebédhez csak cukkinit nem kaptunk és a tökfőzelékhez Áron véletlenül sütőtököt vett, de majd az is el fog fogyni.

A házban 23⁰C kellemes meleg fogadott.

Miután mindent berámoltunk és a mosogatógépből a tisztákat ki, Manna a nyakába vette a terepet, Áron pedig az Internetet.

Most, hogy már vettünk mosóport elindítottam egy nagymosást és megírtam a mai napot.

A nap két legsötétebb pontja a lefekvés és a felkelés. Ugyanis akkor kell beadnom magamnak a Fraxiparint. Már nincs a hasfalamnak egyetlen sértetlen pontja sem.

Áron nagyon sokáig Internetezett, miközben megnyugtatott, reggel amint szólok, azonnal mehetünk a piacra A tanulásról persze egy szó sincs.

Én elfelejtettem a mosógépet  kirámolni, de majd holnap megteszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése