2017. október 19., csütörtök

A fűtésventilátor elektronikája

Reggel szembesülnöm kellett azzal, hogy szalad a lakás. Minden szobában nagy rendetlenség és a konyhában is nagy a kosz. Elhatároztam, hogy ma ennek a végére járok.

Kora délután a lány küldött egy rövid üzenetet, hogy a tegnapi vacsorát bevitte az angolra és azt ebédelte. Nagyon finom volt és köszönte.

Az én napom azzal telt, hogy összeállítottam egy DVD-nyi angol videó anyagot. Szerintem Emőke ezt is jól fogja tudni használni a nyelvvizsgájára készülése során.

Dénes úr hívott és közölte a rossz hírt, miszerint a nemrégiben (egy vagyonért) kicserélt fűtésventilátornak most az elektronikája adta meg magát. Majd megnézik, hogy mit tudnak vele tenni, mert újonnan az is 45.000.- lenne.

Dél körül legurultam a Nissan Centrumba és végeztem egy 80 %-os töltést.

Áron hazaérkeztekor számon kértem, hogy tegnap miért nem említette a földrajz 3-ast. Azt mondta, hogy tegnap még nem tudta.

Azt terveztem, hogy vacsorára készítek egy finom paprikás krumplit. Ehhez majdnem minden megvolt itthon, csak egy kis lecsókolbász és csirke szárny hiányzott. Le is mentem a CBA-ba és megvettem ezeket.


Emőkének átvittem az angol videókból összeállított DVD-t és mondtam, hogy 20 perc múlva készen van a vacsora.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése