2017. október 20., péntek

Kezdődik a hosszú hétvége

Reggel próbáltam összeszedni magam. Először Áront ébresztgettem 6:30-tól 7:00-ig, míg végre 7:20-kor sikerült elindulnia.

Áront este hiába kértem, hogy legalább a saját szobáját hagyja olyan állapotba, hogy azt lehessen takarítani. Utána már csak magamat kellett összeraknom.

Reggelire szalonnás tükörtojás és tejeskávé.

A zöld kosárkába minden bekerült, amiket Dömsödre kellett vinni.

Katika még nincs olyan jól, hogy el tudná vállalni. hogy minket kivakarjon a rendetlenségből, a szarból.

Áron viszonylag korán érkezett haza, mert október 23-i ünnepségekkel zárult a hét, de a rendetlenséget a szobájában továbbra sem tudta egyik pillanatról  a másikra megszüntetni.

Zolival (a fölöttem lakóval) megbeszéltem egy stratégiát, hogy kiderítsük mi az elszívó rendszer hibája és azt hogyan tudjuk kijavítani, mert bármit főzök,annak a szagával az ő lakásuk is megtelik.
.
Időben el tudtunk indulni.

A TESCO-ban megfeleztük a feladatokat. Áron veszi meg a darált húst, a brokkolit és a tejfölt, müzlit tejet és egyebeket, én pedig visszaváltom a PET palackokat és a sörös dobozokat, A mérleg nyelve, hogy amíg én 223.- forintot bevételezek, addig Áron 6000- körül költ.

Onnan Pátyra mentünk Rokkaly Mikiért és a feleségéért, Marikáért. Őket azért vittük Dömsödre, hogy a Miki személyesen is megnézze, melyik falra szeretnénk a hálószobában a könyvespolcot csináltatni vele.

A rajzomon, amit ki is nyomtattam, szinte minden méretet leellenőrzött.


Már besötétedett, amikor kivittem őket a buszmegállóhoz. Hazafele még beugrottam a Dobos ABC-be egy vekni szeletelt kenyérért és egy üveg unikumért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése