2017. október 4., szerda

Újra brushup

4:30-kor felébredtem, mert Áron véletlenül akkorra állította be az ébresztőóráját. Ettől kezdve csak félálomban követtem az eseményeket és egyfolytában azon gondolkoztam, hogyan lehetne a tegnapi vevővel a köztünk lévő érdekellentétet feloldani. Rá kellett jöjjek, hogy csak, úgy ha feladjuk a Gyámhivatal elkerülésének a stratégiáját. Egyszer már volt velük konfliktusom és akkor meg is nyertem a csatát, de ezt most szeretném kihagyni.
7:03-kor megnyugodtam, hogy Áron rendben elindult és akkor még megpróbáltam egy picit visszaaludni.

8-kor végleg felkeltem és megreggeliztem.

Délelőtt kerestem egy varrónőt, aki a három lukas farmeremből (bár most az a divat) legalább egy egészségeset tud csinálni. Az egyetlen hely, amit találtam éppen szerdán tartott zárva. Nem teketóriáztam, bementem a kínai áruházba és 5600.-ért vettem egyet náluk.

Utána visszavittem a holnapután lejáró kölcsönkönyveket, egy kivételével, amit még Emőke olvas, azt pedig meghosszabbíttattam november 2.-ig. Magamnak is kivettem két új könyvet.

Ebédre vettem egy szál sült kolbászt és már mentem is tölteni az autót a Nissan Centrumba.

3-ra mentem a Brushup évnyitójára. A hosszú szünet után, amit hiányoztam, mindenki nagy szeretettel fogadott.

Közben hívott Gyöngyi és sikerült egyeztetni egy megbeszélést péntek délelőtt 10 órára.


Amikor hazaértem Áron már itthon volt. Valamit nem jól egyeztetett a tornatanárával, mert ő átkérte magát a mai 2 óra Tesi pingpong-ról a röplabdára, amin részt is vett, de a tornatanár beírt neki két óra igazolatlan hiányzást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése